Dětská obuv Befado 109P218 růžový šedá

Produkt nedostupný ;(

Befado je značka, které již léta důvěřují rodiče, kteří se starají o správný vývoj a zdraví nohou svých dětí. Dětská obuv Befado 109P218 v odstínech růžové a šedé je určena pro nejmenší uživatele, zejména dívky, které dělají své první krůčky.

Designéři Befado si dali záležet na tom, aby každý pár bot byl nejen esteticky atraktivní, ale především zdravý a funkční pro vyvíjející se dětská chodidla. Certifikáty a doporučení ortopedů zaručují vysokou kvalitu obuvi Befado, což znamená, že rodiče si mohou být jisti, že výběrem tohoto produktu investují do bezpečnosti a zdraví svého dítěte.

Svršky vyrobené z prodyšných bavlněných látek jsou výbornou volbou pro aktivní děti, protože tato látka zajišťuje dostatečnou cirkulaci vzduchu a udržuje nohy v hygienických a pohodlných podmínkách. Tuhá pata obuvi je další výhodou, která podporuje batole při hře a učení se chůze, protože stabilizuje chodidlo a zabraňuje jeho nesprávnému pohybu.

Ke komfortu přispívá svými prodyšnými vlastnostmi i podešev boty, vybavená speciálními ventilačními otvory. Suchý zip jako způsob zapínání je řešení, které usnadňuje dítěti samostatné nazouvání a zouvání bot, což stimuluje rozvoj jeho motoriky.

Tento model byl navíc navržen s ohledem na prostor potřebný pro rostoucí nohy – široká špička poskytuje prostor pro prsty, zajišťuje svobodu pohybu a zabraňuje tlaku. Kategorie "Dětské pantofle" naznačuje, že tyto boty jsou ideální pro použití doma a ve školce a zajistí vašemu dítěti pohodlí po celý den.

Atraktivní barvu modelu 109P218 určují okouzlující odstíny růžové a šedé, které jistě osloví malé milovníky módních akcentů. Lehkost obuvi, která s obalem váží pouhých 0,4 kg, umožňuje dítěti volný pohyb bez pocitu váhy na nohou.

Suma sumárum, dětská obuv Befado 109P218 je moudrou volbou pro rodiče, kteří chtějí svým dětem zajistit zdravý vývoj, pohodlí a stylový vzhled doma i venku.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty
  • Barva: růžový Šedá
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Suchý zip
  • Hmotnost produktu s jednotlivým balením: 0.4

Děkuji za přidání komentáře.

|