Dětské boty Befado 109P161 šedá

Produkt nedostupný ;(

Dětské boty Befado 109P161 - Pohodlí a styl pro nejmenší

Výběr správné obuvi pro děti je základem pro zajištění správného vývoje jejich nohou. Befado, známý polský výrobce dětské obuvi, přináší na trh model 109P161 - balerínové pantofle, které kombinují estetiku s funkčností, perfektní pro aktivní dívky.

Tyto šedé pantofle byly navrženy s ohledem na potřeby rostoucích dětí a splňují nejvyšší standardy kvality. Bezpečnost při každodenní hře je klíčová, a proto má obuv pružnou, protiskluzovou podrážku z termokaučuku, profilovanou k dětské noze. Tento materiál nejen zaručuje přilnavost, ale je také odolný a odolný proti opotřebení.

Pantofle se zapínáním na suchý zip usnadňují i ​​nejmenším uživatelům obouvání a učí je samostatnosti. Pevná pata optimálně podpírá nohu a zabraňuje jejímu zakřivení, což je mimořádně důležité v období intenzivního růstu.

Klasická šedá barva pantoflí sluší mnoha stylům a nejmódnější vzory dodávají kouzlo a zdůrazňují charakter malého nositele. Tkaniny použité při výrobě jsou atraktivní a nejvyšší kvality, zajišťují odolnost a komfort nošení po celý den.

Měkká a vzdušná stélka z té nejlepší bavlny zajišťuje správné klima uvnitř boty a chrání dítě před nadměrným pocením nožiček. To vše znamená, že obuv Befado kromě praktického využití podporuje i zdravý vývoj nohy – to potvrzuje prestižní certifikát „Zdravá noha“.

Pantofle Befado 109P161 jsou proto výbornou volbou nejen pro domácí použití, ale i na dvorek, kde děti tráví velkou část času objevováním světa hrou. Dostupné v dětské kategorii jsou věnovány dívkám a díky zapínání na suchý zip jsou mimořádně praktické při každodenním používání.

Ještě jednou zdůrazněme: udržovat zdraví a pohodlí dětských nožiček je posláním společnosti Befado, která již léta poskytuje vysoce kvalitní produkty, získává si důvěru rodičů a spokojené úsměvy jejich dětí.

  • Barva: Šedá
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Suchý zip
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Charakter: nedostatek
  • Materiál: Tkanina

Děkuji za přidání komentáře.

|