Dětské boty Befado 109P154 růžový šedá

Produkt nedostupný ;(

Befado je známá polská značka specializující se na výrobu dětské obuvi, která je proslulá svou pozorností ke zdravému vývoji dětských nohou. Jejich obuv 109P154 v odstínech růžové a šedé je výbornou volbou pro rodiče, kteří hledají pro své děti nejen roztomilé capáčky, ale také funkční a zdravou obuv.

Prezentovaný model 109P154 jsou pantofle ve tvaru balerín, které se skvěle hodí jak pro použití doma, tak pro aktivní hru na dvoře. Jejich nejmódnější vzory a atraktivní barvy jistě osloví nejednu malou slečnu.

Tyto krásné pantofle vyrobené z vysoce kvalitních tkanin poskytují díky své prodyšné konstrukci pohodlí a dostatečnou ventilaci. Suchý zip usnadňuje dítěti samostatné obouvání a vyzouvání, což pomáhá rozvíjet samostatnost a stimuluje motorický vývoj. Pevná pata je zásadní pro dostatečnou podporu a stabilizaci a zajišťuje bezpečné první kroky.

Pružná, protiskluzová podrážka z termokaučuku zaručuje přilnavost a bezpečnost na různých površích. Tvarovaná stélka, která se přizpůsobí konturám chodidla vašeho dítěte, spolu se špičkovou bavlněnou stélkou zajišťují dobrou oporu a zároveň pohodlí.

S certifikátem „Zdravé chodidlo“ si mohou rodiče být jisti, že papuče Befado podporují zdravý vývoj nohou jejich dítěte. To potvrzuje, že obuv byla navržena s ohledem na anatomii nohy, což přispívá k pohodlí a ortopedické prevenci.

Pro dívky je určen produkt Befado, dostupný v zajímavé barevné paletě růžové a šedé, kterou lze snadno sladit k nejrůznějším outfitům do domácnosti a školky. Tyto pantofle sice nemají přímý odkaz na konkrétního hrdinu z pohádek či filmů, ale jejich estetiku jistě ocení malí příznivci módní a pohodlné obuvi.

Výběr obuvi Befado je investicí do zdraví nohou vašeho dítěte a pohodlí a štěstí vašeho batolete, které díky nim může bezpečně a radostně poznávat svět. V kategorii dětské pantofle si tyto sladké balerínky na suchý zip získávají srdce dětí a plné uznání jejich rodičů.

  • Barva: růžový Šedá
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Suchý zip
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Charakter: nedostatek
  • Materiál: Tkanina

Děkuji za přidání komentáře.

|