Befado žluté dětské boty 350P013 modrý šedá vícebarevný

Produkt nedostupný ;(

Befado – Barevné sandály pro batolata v teplých dnech

Léto je pro děti čas venkovních radovánek a nekonečných dobrodružství. Klíčovým prvkem každého dětského outfitu pro tyto příležitosti jsou vhodné boty, které poskytnou komfort a ochranu citlivým nohám. Befado, známá a uznávaná značka obuvi, představuje model 350P013 - žluté dětské boty vyznačující se živými letními barvami: modrá, šedá a vícebarevné akcenty.

Dětské papuče Befado byly navrženy pro aktivní děti, které potřebují pohodlnou a bezpečnou obuv. Měkký, bavlněný svršek nejen krásně vypadá, ale především zaručuje výbornou cirkulaci vzduchu, takže si vaše ratolest může hrát celý den bez obav z pocení nožiček.

Inovativní podrážka se systémem Flex-B je další předností těchto barevných sandálů. Tento systém umožňuje optimální prohnutí obuvi na strategickém místě, což je v souladu s doporučeními ortopedů. Tím je zajištěn přirozený vývoj a podpora dětského chodidla při chůzi.

Befado se zaměřuje i na autenticitu - žlutá vložka v podrážce dokazuje originalitu produktu a zároveň informuje o jeho příslušnosti do skupiny certifikované obuvi. Rodiče si mohou být jisti zdravím a správným držením svého dítěte, protože sandály Befado mají označení „Zdravá noha“ a jsou doporučovány specialisty.

Praktické zapínání na suchý zip umožňuje dítěti snadné obouvání a vyzouvání, což je důležitý prvek při výuce samostatnosti. Pevná pata a kožená stélka jsou další výhody, které zajišťují stabilitu a zdraví nohy.

Sandály jsou dostupné pro chlapce a jsou dostupné v módních barvách, které se snadno hodí k mnoha outfitům. Brzy se stanou nepostradatelným prvkem prázdninových výletů a každodenní zábavy. Výběrem produktu Befado rodiče investují nejen do stylového vzhledu, ale také do zdraví svých dětí.

Dětská obuv Befado žlutá 350P013 je dokonalou kombinací funkčnosti, pohodlí a bezpečnosti, která jistě osloví jak rodiče, tak jejich energické děti.

---

Vezměte prosím na vědomí, že vlastnosti obuvi uvedené výše jsou v souladu s těmi, které jste uvedli – skutečný produkt může mít odlišné vlastnosti.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Kožená stélka Znamení zdravé nohy
  • Barva: modrý Šedá vícebarevné
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Kluci
  • Typ spony: Suchý zip

Děkuji za přidání komentáře.

|
doporučuji
|
|