Dětská obuv Befado pu 065P143 béžový růžový

Produkt nedostupný ;(

Befado – dětské boty pu 065P143 béžová růžová: Pohodlí a styl pro malé nožky

Letní dny vyžadují, aby dětská obuv byla nejen pohodlná a funkční, ale také aby byla přizpůsobena vysokým teplotám a intenzivnímu hraní venku. Sandály Befado v béžové barvě s růžovými akcenty jsou perfektním řešením pro aktivní dívky, které potřebují pevnou a zdravou oporu pro svá malá, ale neustále rostoucí chodidla.

Sandály Befado, vyrobené s ohledem na jemnou dětskou pokožku, se vyznačují svrškem vyrobeným ze vzdušné bavlny a obuvnických tkanin, které zajišťují potřebnou cirkulaci vzduchu v teplejších dnech. Otevřený design dětem nejen přináší radost z ukazování prstů, ale také zaručuje zdravé větrání.

Stabilita je prioritou veškeré dětské obuvi, takže designéři Befado si dali záležet na zpevnění boků a paty, což se promítá do správné polohy chodidla. Ortopedi doporučují tuto značku obuvi z nějakého důvodu; každý model včetně sandálů PU 065P143 je certifikován značkou „Zdravá noha“, což potvrzuje jeho vysokou kvalitu a ergonomické vlastnosti podporující zdravý vývoj dětského chodidla.

Komfort používání zvyšuje kožená vložka, která nejen dobře vypadá, ale především je odolná a odolná vůči deformaci. Poskytuje pohodlí během mnoha hodin zábavy na hřišti nebo při rodinných procházkách.

Rodiče potěší typ zapínání použitý u sandálů Befado - suchý zip, který je spolehlivý a umožňuje dítěti boty rychle a snadno nazouvat i zouvat.

Barvy sandálů - klidná béžová s dívčími akcenty růžové - jsou hitem pro malé milovnice módy, které chtějí vypadat stylově jak na hřišti, tak při formální rodinné večeři.

Befado, jako spolehlivý výrobce dětské obuvi s dlouholetou tradicí, nezapomíná ani na atraktivní design a jedinečné detaily, díky kterým se každý malý nositel sandálů pu 065P143 cítí v těchto béžových a růžových botách výjimečně.

Ať jsou letní dobrodružství vašich nejmenších bezpečná a pohodlná se sandály Befado – dětskou obuví, která je synonymem zdravého vývoje a módního vzhledu malých, energických nožiček.

  • Charakter: jiný
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Kožená stélka Znamení zdravé nohy
  • Producentský kód: BM91497
  • Barva: béžový růžový
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Suchý zip

Děkuji za přidání komentáře.

|