Dětské boty Befado 290X187 modrý zelená

Produkt nedostupný ;(

Produkt: Dětské boty Befado 290X187 - modrozelené

Každý rodič chce svému předškolákovi poskytnout nejen skvělou zábavu, ale také pohodlí a bezpečí při každodenních činnostech. S ohledem na nejmenší byly vytvořeny barevné dětské pantofle Befado, model 290X187, v odstínech modré a zelené, které spojují funkčnost s atraktivním vzhledem.

U dětské obuvi Befado jde ruku v ruce promyšlený design s nejvyšší kvalitou zpracování. Prodyšná podrážka, která je jedním z klíčových prvků každé obuvi, zajišťuje dostatečnou cirkulaci vzduchu, která je nesmírně důležitá pro udržení zdraví a hygieny malých nožiček. Systém Absor-B zabudovaný v patní části je vynikajícím řešením, které tlumí nárazy způsobené běháním, skákáním nebo rychlou chůzí po tvrdých površích školky nebo domova.

Svršky vyrobené z vysoce kvalitních bavlněných látek dodávají dítěti pocit lehkosti a svobody, aniž by omezovaly pohyb. Prodyšnost materiálu přispívá k dobré ventilaci a zabraňuje nadměrnému pocení nohou.

Pantofle Befado, model 290X187, byly navrženy tak, aby podporovaly samostatnost nejmenších dětí. Gumičky, nahrazující tradiční zapínání, usnadňují dítěti samostatné obouvání a zouvání, což je důležitý aspekt při budování sebevědomí a samostatnosti u předškolních dětí.

Co je neméně důležité, obuv Befado nemá konkrétního hrdinu z pohádek nebo filmů, což umožňuje univerzální přizpůsobení různému vkusu dětí a plné zaměření na pohodlí a bezpečnost, nejen zdržování se u produktu. Modrá a zelená barva je činí přitažlivými pro chlapce a použité odstíny jsou energizující a přispívají ke koncentraci.

Další informace o produktu, jako je nápis zdravé nohy a ztuhlá pata, jsou výrazem obav o zdraví vyvíjejících se nohou. Značka Zdravá noha je zárukou, že obuv byla vytvořena na základě nejnovějších výsledků výzkumu v ortopedii a antropologii s plným pochopením potřeb rostoucího dítěte.

Výrobce Befado je známý a uznávaný polský výrobce dětské obuvi, který již léta zajišťuje nejvyšší kvalitu a spokojenost dětí i jejich rodičů. Díky tomu si můžeme být jisti, že výběrem bot Befado investujeme do zdraví a pohodlí našich dětí.

Kategorie: Děti » Pro děti » Dětské pantofle

Typ zapínání: Astringové gumy

Hrdina: žádný

Barva: modrá, zelená

Materiál: látka

Další informace: cedule Zdrowa Stopa, tuhý patek

Pohlaví: Kluci

  • Typ spony: Stahující gumy
  • Charakter: nedostatek
  • Barva: modrý zelená
  • Materiál: Tkanina
  • Dodatečné informace: Znamení zdravé nohy Pevné počítadlo paty
  • sex: Kluci

Děkuji za přidání komentáře.

|
|
|