Dětská obuv Befado 251Q095 šedá

Produkt nedostupný ;(

Dětská obuv Befado s modelem 251Q095 je skvělou nabídkou pro mladé nadšence do fyzické aktivity, kteří si cení jak pohodlí, tak módního vzhledu. Prezentované boty v neutrální, šedé barvě umožňují široké možnosti sladění s mnoha dětskými sportovními styly a zajímavé vzory, které obsahují, jistě zaujmou a dodají kouzlo každé malé parádnici.

Jednou z klíčových výhod této obuvi je silnější podrážka, která je nejen odolná a odolná, ale také poskytuje skvělé odpružení při běhu nebo jiných outdoorových aktivitách. Plochá podrážka zajišťuje bezpečný úchop a rovnováhu, což je v kontextu vyvíjejícího se chodidla dítěte nesmírně důležité.

Boty Befado 251Q095 byly navrženy pro malé, aktivní uživatele. Díky systému zapínání na suchý zip je snadno nazouvají a svlékají i ty nejmenší dívky, což napomáhá rozvoji samostatnosti. Elastické gumičky, kde jsou obvykle umístěny tkaničky, zajišťují ještě lepší přizpůsobení různým velikostem a tvarům chodidel a zajišťují, že boty sedí stabilně a pohodlně.

Obuv Befado vyrobená ze vzdušných tkanin zaručuje dětským nožičkám dostatečnou cirkulaci vzduchu, což je mimořádně důležité zejména při zvýšené aktivitě nebo v teplejších dnech. Díky tomu mohou drobná chodidla „dýchat“, což se promítá do dodržování hygieny a snížení rizika podráždění či přehřátí.

Boty jsou vybaveny tuhou patou, která chrání a podporuje patu dítěte a zabraňuje jejímu vychýlení. Za pozornost stojí také prestižní značka zdravé nohy, která potvrzuje, že obuv Befado prošla přísnými testy a byla uznána jako ergonomická a šetrná k vývoji dětských nohou.

V kategorii dětské pantofle je značka Befado rodiči dlouhodobě oceňována pro její vysokou kvalitu, bezpečnost a atraktivní design. Model 251Q095 není výjimkou a perfektně zapadá do přísných kritérií stanovených pro dětskou obuv. Ideální pro malé holčičky, které se chtějí cítit výjimečně jak na hřišti, tak při každodenních činnostech.

  • Dodatečné informace: Znamení zdravé nohy Pevné počítadlo paty
  • Charakter: nedostatek
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Suchý zip
  • Materiál: Tkanina
  • Barva: Šedá

Děkuji za přidání komentáře.

|
Doporučuji.
|