Befado dětské boty tenisky pantofle 251Q094 modrý šedá

Produkt nedostupný ;(

Befado, známý výrobce pohodlné a zdravé obuvi pro děti, představuje model dětské obuvi v podobě tenisek-bačkůrek, které si snadno najdou místo v srdci každého batolete i rodiče, který chce pro své dítě to nejlepší. . Model tenisek Befado 251Q094 je kombinací funkčnosti, stylu a zdraví pro vyvíjející se dětská chodidla.

Hlavním cílem výrobce při tvorbě obuvi je zajistit správný vývoj dětského chodidla. Proto má model 251Q094 certifikát „Healthy Foot“ – zaručující, že tenisky a pantofle splňují nejvyšší ortopedické standardy, což potvrdili i specialisté.

Vyrobeno z nejkvalitnější bavlněné látky v atraktivních odstínech modré a šedé, které vytvářejí vzhledově i funkčně příjemný design připomínající styl džínů. Tyto tenisky jsou nejen stylové, ale i praktické: zapínají se na suchý zip, což dítěti usnadňuje samostatné oblékání. Pro zvýšení bezpečnosti a komfortu nošení se používají také gumičky, které zajistí lepší přizpůsobení noze.

Tuhá pata je dalším důležitým prvkem, který podporuje správné postavení nohy a zabraňuje nepříznivým změnám ve struktuře kosti. Design doplňuje pružná, profilovaná, protiskluzová podrážka z termo-kaučuku, která zvyšuje stabilitu a bezpečnost při chůzi, běhu nebo hře na různých površích.

Komfort používání zvyšuje i podšívka - stélka z měkké bavlněné tkaniny, zajišťující správnou cirkulaci vzduchu a hygienu vnitřku obuvi. Šedá barva této podšívky je praktickým řešením, které rychle neodhalí stopy používání.

Za zmínku stojí, že tyto tenisky jsou určeny dívkám a jsou k dispozici v odstínech modré s přídavkem šedé, díky čemuž je lze snadno kombinovat s mnoha dětskými styly. Decentní aplikace stříbrných hvězdiček na tmavě modrém pozadí poskytuje módní detail, který se mladým uživatelům jistě zalíbí.

Výrobek je dostupný v kategorii "Dětské papuče", což napovídá jejich použití jak doma, tak ve školce či škole, kde je péče o zdravý vývoj nohy neméně důležitá.

Suma sumárum, Befado opět poskytuje produkt, který spojuje estetiku, pohodlí a péči o zdravý vývoj dětských nožiček, díky čemuž jsou tenisky pantofle wz. 251Q094 bude vynikající volbou pro každého rodiče a dítě, kteří oceňují pohodlí a styl.

Děkuji za přidání komentáře.

|
|