Befado dětská obuv pu 065P154 námořnická modrá stříbrný

Produkt nedostupný ;(

**Dětské boty Befado pu 065P154 - spolehlivá volba pro malé nožičky**

Když na obloze svítí slunce a teplota vybízí k rodinným výletům a venkovním radovánkám, stává se prioritou vhodná obuv pro děti. Rodiče hledají sandálky, které nejen krásně ladí s dětskými styly, ale především pečují o zdravý vývoj a pohodlí malých nožiček. Jedná se o sandály značky Befado - model pu 065P154 v námořnické modré se stříbrnými akcenty.

Tyto vizuálně atraktivní sandály splňují očekávání těch nejstarostlivějších pečovatelů. Výrobce Befado je známý tím, že dbá na vysokou kvalitu a ergonomii svých výrobků, což potvrzuje i název certifikované obuvi doporučované ortopedy. Svršek ze směsi bavlněných látek a specializovaných obuvnických látek zajišťuje dostatečnou cirkulaci vzduchu, která je v teplejších dnech nezbytná. Lehkost materiálu umožňuje nohám "dýchat" a zároveň je chrání před zraněním.

Pevný podpatek a stabilní boky jsou designovými prvky, které nenechají žádné pochybnosti o funkčnosti těchto sandálů. Dbalo se na to, aby byla noha dítěte správně podepřena a udržována ve správné poloze. To je klíčové pro zamezení posturálních vad a zajištění správného vývoje dětských nohou.

Sandály Befado jsou navíc vybaveny pohodlnou koženou vložkou, která zvyšuje odolnost obuvi a poskytuje pohodlnou základnu pro dětskou nohu. Suchý zip jako způsob zapínání je osvědčeným řešením, které umožňuje malé holčičce snadno a rychle obouvat a zouvat boty.

Námořnická modrá barva sandálů, univerzální a módní zároveň, v kombinaci se stříbrnými prvky vytváří stylový vzhled. Ideální jak pro každodenní nošení, tak pro speciální příležitosti. Obuv Befado je symbolem spojení funkčnosti, stylu a zájmu o zdravý vývoj, což z nich dělá perfektní volbu pro každého malého trendsettera.

Suma sumárum, sandály Befado pu 065P154 jsou vynikající volbou pro rodiče, kteří chtějí svým dětem poskytnout pohodlné, bezpečné a stylové řešení pro teplé dny. Bez ohledu na dobrodružství, která léto přinese, s touto dětskou obuví bude každý krok sebevědomý a zdravý.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Kožená stélka
  • Producentský kód: 065P154
  • Barva: Námořnictvo stříbrný
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Suchý zip

Děkuji za přidání komentáře.

|