Návlek na skrytém klínku 3161 stříbro šedá

Produkt nedostupný ;(

„Slipon se skrytým klínem 3161 stříbrně šedá – Pohodlí se snoubí se stylem“

Představte si boty, které jsou stejně pohodlné jako stylové, boty, které nabízejí decentní výšku a jemnou eleganci – to je slipon se skrytým klínem 3161 stříbrně šedá. Tyto slipon tenisky s vysokou podrážkou, ideální pro ženy, které milují kombinaci ležérního stylu a elegance, skrývají tajemství – skrytý 4,5 cm podpatek, který jemně zvedá siluetu a poskytuje pohodlí, jaké nemají ploché modely.

Ručně vyrobené z měkké, vysoce kvalitní ekologické kůže, tyto slipony jsou odpovědí na potřeby moderních, trendově orientovaných žen. Pevný, ale pružný materiál zaručí prodyšnost a pohodlí na každém kroku a šedá barva v elegantních stříbrných tónech dodává městský charakter a hodí se k většině stylů.

Díky vnitřní úpravě z měkké tkaniny je skrytý wedge slipon 3161 příjemný na celodenní nošení bez ohledu na to, zda trávíte na nohou mnoho hodin nebo se rychle dostanete z bodu A do bodu B. Funkční, ozdobný zip zdobí nejen boční botu, ale také usnadňuje obouvání a zouvání.

Návrháři značky stojící za těmito slip-ony chápou, že dnešní ženy se zaměřují na spojení designu a funkčnosti. Proto se tento model řadí do segmentu balerínek, ale rozhodně vyčnívá z tradičních plochých modelů. Bez vzoru, s minimalistickým přístupem se tyto pantofle hodí k různým stylům, od ležérních džínů až po šaty a sukně.

Pokud hledáte boty, které doplní váš šatník bez ohledu na denní dobu nebo příležitost, stříbrně šedý slipon 3161 se skrytým klínem je skvělou volbou. Elegance bez námahy, funkčnost bez kompromisů – to jsou slogany, které se stanou skutečností, když se tento jedinečný model objeví ve vašem šatníku.

  • Barva: Šedá
  • Dominantní vzor: bez vzoru
  • Další funkce: nedostatek

Děkuji za přidání komentáře.

|