Slip na skrytém klínku 3161 černá

Produkt nedostupný ;(

Slipon se skrytým klínem 3161 černá - dokonalá kombinace stylu a pohodlí

Pro ženy, které chtějí spojit každodenní pohodlí s jemností elegance, jsou černé slipon 3161 se skrytým klínem perfektní nabídkou. Tyto extrémně stylové černé tenisky jsou perfektní volbou pro ležérní i lehce sportovní styling.

Konstrukce bot byla navržena s mimořádným důrazem na detail. 4,5 cm vysoký skrytý klín nejen opticky prodlouží vaši postavu, ale také poskytne neocenitelný komfort při chůzi - tajemství dokonalé rovnováhy mezi pohodlím a elegancí!

Svršek je vyroben z měkké ekologické kůže, která zaručuje odolnost a snadné čištění. Měkkost materiálu se promítá do neuvěřitelného pocitu pohodlí pro vaše nohy bez ohledu na délku dne. Vnitřek bot je podšitý prodyšnou tkaninou, která zajišťuje cirkulaci vzduchu a zabraňuje nadměrnému pocení nohou.

Moderní design těchto slipů podtrhuje decentní, ale funkční zip na boku, který dodává charakter a usnadňuje jejich oblékání. Bez vzoru, v univerzální černé barvě, se tyto tenisky budou hodit téměř ke každému šatníku a jejich minimalistický charakter s nimi snadno kombinuje mnoho různých outfitů.

I když je výrobcem méně známá značka, není tento model kvalitou o nic horší než renomované firmy. Kategorie „Balerína“ může být v tomto případě trochu zavádějící, protože slipon je v obuvnickém žargonu spojován především se sportovním komfortem. Jedná se o nadčasové boty, které vydrží mnoho sezón.

Suma sumárum: slipon se skrytým klínem 3161 černý musí mít každý milovník módy, který ocení kombinaci originálního stylu a každodenního pohodlí. Bez ohledu na to, zda jdeme na procházku, sejdeme se s přáteli nebo uděláme rychlé nákupy – tyto boty budou perfektní pro každou příležitost. Užijte si každodenní pohodlí bez obětování stylu!

  • Dominantní vzor: bez vzoru
  • Další funkce: nedostatek
  • Barva: Černá

Děkuji za přidání komentáře.

|