Nike Victori One Slide M CZ5478-401 modrý

Produkt nedostupný ;(

Žabky Nike Victori One Slide M CZ5478-401 jsou perfektní volbou pro muže, kteří oceňují pohodlí a funkčnost. Po intenzivním tréninku nebo sportovní hře nic neuleví bolavým nohám jako pohodlné boty. Model Victori One Slide M byl vytvořen pro ty, kteří to myslí s fyzickou aktivitou vážně a potřebují boty, které doplní jejich sportovní vybavení.

Design žabek je inspirován moderností a jednoduchostí. Stylová modrá barva a vyražené logo Swoosh na pásku dodávají obuvi charakter, díky čemuž je nejen praktickým, ale i módním doplňkem. Díky klasickým odstínům modré se žabky hodí jak ke sportovním plavkám, tak ke každodennímu volnému oblečení.

Pohodlné nošení zajišťuje jednodílné, pěnové provedení, které zaručuje měkkost a pohodlí při každém kroku. Žabky se snadno čistí, což je neocenitelná výhoda po dnech strávených u bazénu nebo na pláži. Nike navíc věnuje velkou pozornost detailům, v tomto případě je to vidět na perforacích na podrážce, které zvyšují ventilaci, umožňují stékání vody a urychlují proces schnutí.

Technický běhoun na podrážce je klíčem k trakci na kluzkém, mokrém povrchu - zajišťuje bezpečnost a stabilitu, nezbytnou po opuštění vody. Díky těmto vlastnostem jsou žabky Victory One Slide M CZ5478-401 ideální do bazénů, sprch nebo jako obuv po tréninku.

Nike je jako výrobce známý snahou o dokonalost každého svého produktu a tyto pánské plavecké žabky nejsou výjimkou. Plavecká kategorie, do které jsou zařazeny, zdůrazňuje jejich sportovní charakter, ale díky univerzálnímu designu je lze použít i mimo bazén.

Abych to shrnul, Nike Victori One Slide M klade důraz na kombinaci pohodlí, funkčnosti a stylu. Díky tomu si po velké fyzické námaze může každý muž vydechnout vklouznutím nohou do měkkého, vodu odvádějícího a rychleschnoucího materiálu žabek. Jedná se o perfektní obuv pro ty, kteří žijí aktivním životem a chtějí si naplno užít svobodu pohybu i mimo sportovní arénu.

  • Producentský kód: CZ5478-401
  • Modelka: Victori One Slide M
  • sex: Pánské boty
  • Hmotnost produktu s jednotlivým balením: 0.41
  • Dominantní barva: odstíny modré
  • Typ: žabky

Děkuji za přidání komentáře.

|
4 * příliš malý nesoulad s popisem - nejsou tmavě modré, ale modré
|