Pantofle Crocs modré Befado 159X008 modrý

Produkt nedostupný ;(

Modré žabky Befado 159X008 jsou perfektní volbou pro děti, které ocení aktivní odpočinek a zábavu ve vodním světě. Polská společnost Befado se již léta specializuje na výrobu dětské obuvi a klade důraz na spojení kvality s komfortem nošení. Žabky z řady 159X008 byly navrženy pro nejmenší uživatele, kteří potřebují nejen pohodlné, ale i funkční řešení.

Žabky jsou vyrobeny z měkké pěny, aby vyhovovaly potřebám dětských nožiček. Lehký materiál poskytuje pocit téměř beztíže a pružná struktura zajišťuje, že se žabky dokonale přizpůsobí tvaru a pohybům nohy a poskytují pohodlí a podporu při nošení. Díky tomu se dítě může neomezeně bavit bez ohledu na to, zda je na pláži, u bazénu nebo na domácí zahradě.

Modrá je univerzální volbou, která osloví chlapce i dívky. Bez ohledu na to, zda vaše dítě hledá obuv na výlety k vodě nebo potřebuje pohodlné boty na nošení v teplých letních dnech, modré žabky Befado splní jeho očekávání.

Výrobek nemá tradiční zapínání, což je další výhoda - děti si žabky snadno a rychle nazouvají a svlékají, což je velké pohodlí pro ně i jejich rodiče. Nedostatek hrdinů z oblíbených pohádek činí žabky neutrálními a vhodnými pro mnoho stylů a okolností.

Befado jako výrobce dětské obuvi se zaměřuje na bezpečnost používání. Žabky 159X008 jsou nejen bezpečné pro vaše nohy díky měkkému materiálu, ale také poskytují dobrou přilnavost, což je důležité na kluzkých površích u bazénů nebo koupelen.

Stručně řečeno, modré pěnové pantofle Befado 159X008 jsou perfektní obuví pro děti, která kombinuje pohodlí, bezpečnost a styl. Výběrem těchto žabek si mohou být rodiče jisti, že vybírají vysoce kvalitní výrobek, který splní potřeby jejich dětí a zajistí jim příjemné nošení nejen na prázdninové výlety, ale i na každodenní zábavu.

  • Typ spony: Další
  • Charakter: nedostatek
  • sex: Kluci Malé dívky
  • Materiál: Pěna
  • Barva: modrý
  • Producentský kód: BM41274

Děkuji za přidání komentáře.

|
|