Dětské stříbrné třpytivé tenisky Bling-Bling 888-1B stříbrný

17,80 EUR

Objevte svět jedinečného stylu pro nejmenší s dětskými třpytivými teniskami Bling-Bling 888-1B ve stříbrné barvě. Tyto okouzlující boty kombinují lesk a pohodlí, díky čemuž jsou nepostradatelným prvkem šatníku každého malého milovníka módy. Tyto tenisky od renomované, i když méně známé značky se vyznačují kvalitou a originálním vzhledem.

Svršek je vyroben z měkkého a pružného materiálu a je pokryt jemnými třpytkami, které se krásně lesknou při každém pohybu, přitahují pozornost a dodávají kouzlo. Dětské tenisky Bling-Bling díky tomu nejen efektně vypadají, ale také zaručují komfort nošení po celý den. Díky měkkosti materiálu boty dobře sedí na noze a děti si mohou užívat svobodu pohybu bez obav z oděrek nebo nepohodlí.

Protiskluzová podrážka zajišťuje bezpečnost při hře na nejrůznějších površích, od hřiště až po školní chodby. Typy zapínání, jako jsou tkaničky, umožňují individuální přizpůsobení obuvi noze, což je důležité zejména pro rostoucí děti.

Design těchto tenisek bezpochyby upoutá pozornost a podtrhne jedinečný styl každé malé parádnice. Stříbrná barva je univerzální a lze ji snadno kombinovat s různými kusy oblečení, od džínů až po šaty.

Pohlaví bot cílí na dívky, ale jejich jedinečný design jistě osloví každého, kdo hledá něco jedinečného. Hmotnost výrobku s jednotlivým balením je pouze 0,29 kg, což potvrzuje jeho lehkost a pohodlí při nošení.

Při výběru správné velikosti se vyplatí využít dostupné tabulky velikostí, aby tenisky dokonale padly na nohy dítěte. Doporučujeme vám, abyste si prohlédli celou naši kolekci dětských tenisek a našli perfektní boty, které splní očekávání nejmladších tvůrců módních trendů.

Nechte zazářit každý krok vašeho dítěte v našich stříbrných třpytivých teniskách Bling-Bling 888-1B! Udělejte pro ně módu zábavou a prostředkem k vyjádření jejich vlastního jedinečného já.

  • Charakter: nedostatek
  • Producentský kód: 888-1B
  • Barva: stříbrný
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Tkaničky
  • Hmotnost produktu s jednotlivým balením: 0.29

Děkuji za přidání komentáře.

|