Dětské boty Befado 342P057 růžový

15,48 EUR

Známá společnost Befado specializující se na výrobu obuvi pro děti opět přináší produkt, který jistě uspokojí nejen děti, ale i jejich rodiče. To je model 342P057 - roztomilé růžové pantofle určené speciálně pro dívky. Jde o kombinaci stylu, pohodlí a péče o zdravý vývoj malých nožiček, které jsou tak důležité v prvních letech života.

Design těchto pantoflíčků potěší svou světle růžovou barvou, která bezesporu upoutá pozornost a osloví malé milovnice módních akcentů. Jemný odstín a estetické zpracování dělají z této obuvi perfektní pro různé příležitosti - od hraní doma, přes školku až po návštěvy přátel a rodiny.

Výrobce si dal záležet na nejvyšší kvalitě zpracování, k výrobě pantoflí použil měkkou, ale odolnou tkaninu, která zaručuje lehkost a prodyšnost, a tedy komfort nošení po celý den. Růžové pantofle Befado mají také řadu vlastností, které je odlišují od konkurence. Jedním z nich je tuhá pata, která je klíčová pro zajištění dostatečné podpory malých nožiček, jejich ochranu před zraněním a podporu správného vývoje.

Další speciální výhodou je kožená stélka, která poskytuje nejen pohodlí, ale díky svým přirozeným antibakteriálním vlastnostem zajišťuje hygienu. To je důležité vzhledem k tomu, že dětské nohy jsou zvláště vystaveny pocení a růstu bakterií.

Model má také certifikát Healthy Foot Sign, což znamená, že obuv byla navržena pro správný vývoj a zdraví dětských nožiček. Rodiče se tak mohou cítit klidně, když pro své děti vybírají pantofle Befado.

Zapínání na suchý zip je další praktickou vychytávkou těchto pantoflí, usnadňující malým dětem jejich nazouvání a rychlé vyzouvání, což podporuje jejich samostatnost a rozvíjí motoriku.

Balení produktu s originálním designem se hodí jako dárek.

Suma sumárum, růžové dětské pantofle Befado 342P057 jsou ideální nabídkou pro rodiče, kteří hledají pro své dcery nejen půvabné a módní, ale především zdravé a funkční boty. Díky kvalitním materiálům, promyšlenému designu a citu pro detail se v nich každý malý uživatel bude cítit výjimečně a pohodlně po celý den.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Kožená stélka Znamení zdravé nohy
  • Producentský kód: 342P057
  • Barva: růžový
  • Materiál: tkanina
  • sex: dívky
  • Typ spony: Suchý zip
  • Stav balení: Originál

Děkuji za přidání komentáře.

|