Dětské boty Befado 170X104 modrý

23,33 EUR

Moderní, pohodlná a bezpečná obuv pro děti je klíčovým prvkem, který ovlivňuje správný vývoj malých nožiček a zajišťuje pohodlí při každodenní hře. To jsou dětské sandály Befado v modré barvě model 170X104, které jsou díky svým vlastnostem ideální volbou pro rodiče, kterým záleží na zdraví a pohodlí svých dětí.

Jedinečnost tohoto modelu začíná podšívkou: vyrobenou z ekologické kůže, která je nejen měkká a pružná, ale také hygienická s antialergickými vlastnostmi. Taková kůže zajišťuje dostatečnou cirkulaci vzduchu a zabraňuje pocení nohou i při těch nejnáročnějších hrách. Díky těmto vlastnostem si nejmenší mohou užívat celodenního pohodlí bez rizika podráždění nebo alergií.

Svršek bot Befado vyrobený z vysoce kvalitní imitace kůže zaujme svou pružností a snadnou údržbou. Tento materiál zaručuje, že sandály perfektně padnou na každou nohu, aniž by omezovaly přirozené pohyby dítěte. To je nesmírně důležité, protože dětská chodidla jsou stále ve fázi intenzivního vývoje.

Zapínání na suchý zip je další neocenitelnou funkcí těchto sandálů. Umožňuje rychle a přesně přizpůsobit boty dětské noze, což je důležité zejména pro děti, které velmi rychle rostou. Navíc toto řešení umožňuje dítěti samoregulaci a podporuje tak jeho snahu o samostatnost.

Komfort nošení zvyšuje i měkký vnitřek boty, který zabraňuje nepříjemným oděrkám a zajišťuje tak chůzi bez bolesti a nepohodlí. Mírně vyztužená a zvýšená pata zaručuje správnou stabilizaci chodidla i celého těla dítěte, což je nesmírně důležité z hlediska jeho zdravého vývoje.

Tyto sandály jsou také vybaveny uzavřenou přední částí, která účinně chrání malíčky před zraněním - důležitá vlastnost zejména při intenzivní hře venku. Podrážka tlumící nárazy je dalším prvkem, který zvyšuje komfort nošení tím, že zajišťuje měkké kroky.

Suma sumárum, dětské sandály Befado 170X104 nemají jen atraktivní design a moderní modrou barvu. Jde především o promyšlený design, kvalitní materiály a četné funkcionality, které zajistí dítěti pohodlí, bezpečí a správný vývoj při každodenní činnosti. Pro rodiče, kteří hledají pro své děti sandály spojující praktičnost s módním vzhledem, bude hitem nabídka od Befado.

  • Charakter: nedostatek
  • Producentský kód: 170X104
  • Barva: modrý
  • Přímá barva: Bílý
  • Materiál: umělá kůže
  • sex: chlapci
  • Typ spony: Suchý zip
  • Stav balení: Originál

Děkuji za přidání komentáře.

|