Dětské boty Befado 170X102 modrý

23,33 EUR

Befado, značka známá rodičům po celém světě díky svému závazku vyrábět vysoce kvalitní dětskou obuv, představuje další produkt s ohledem na nejmenší a jejich jemné nožky - dětské sandály model 170X102 v odstínech modré se zelenými akcenty. Tyto sandály potěší nejen svým estetickým vzhledem, ale především nabízejí pohodlí a bezpečnost, které jsou pro každého rodiče klíčové.

Jedinečnost těchto sandálů spočívá v použití hygienické kožené podšívky s antialergickými vlastnostmi. Toto řešení zajišťuje nejen komfort nošení, ale také zabraňuje případným alergickým reakcím, což je pro mnoho rodičů prioritou.

Svršek z pružné, měkké a zároveň odolné imitace kůže zaručí, že boty budou sloužit dlouhou dobu. Díky snadné péči nebude problém udržet boty v čistotě, což je pro aktivní děti nesmírně důležité.

Jednou z funkcí, které stojí za pozornost, je zapínání na suchý zip. Umožňuje přesné přizpůsobení sandálů dětské noze a usnadňuje obouvání a vyzouvání - což jistě ocení jak rodiče, tak jejich děti.

Pohodlí používání určuje měkký vnitřek boty, který zabraňuje nepříjemným oděrkám. S ohledem na zdravý vývoj dítěte Befado v modelu 170X102 navrhlo mírně vyztuženou a zvýšenou patu, která stabilizuje tělo, a vestavěnou přední část, která chrání malé prsty. Podešev navíc tlumí nárazy a poskytuje optimální podmínky pro hru a průzkum.

Zvláštní pozornost si zaslouží i moderní a módní design obuvi. Design, kterému dominuje modrá v kombinaci se zelenými akcenty, jistě zaujme a osloví mladé uživatele.

Befado, neustále pečující o zdraví a rozvoj svých malých zákazníků, poskytuje produkt, který kombinuje pohodlí, funkčnost a atraktivní vzhled. Dětské sandály 170X102 si získají nejen srdce dětí, ale dodají rodičům klid s vědomím, že nohy jejich dětí jsou v dobré a bezpečné obuvi.

  • Dodatečné informace: Kožená stélka
  • Barva: modrý
  • Přímá barva: zelená
  • Materiál: umělá kůže
  • sex: chlapci
  • Typ spony: Suchý zip
  • Stav balení: Originál

Děkuji za přidání komentáře.

|