Dětská obuv Befado 869X135 fialový modrý růžový šedá

Produkt nedostupný ;(

Befado – Váš partner v aktivitě dětí

Každý rodič chce, aby si jeho dítě užilo každý okamžik, jak při bezstarostné hře ve školce, tak při vzrušujících venkovních dobrodružstvích. Aby se dítě mohlo soustředit na rozvíjení své fantazie a získávání nových dovedností, je zásadní pohodlí jeho nohou. Proto jsou dětské boty Befado 869X135 v duhové paletě barev - fialové, modré, růžové a šedé - perfektní volbou pro vaše dítě.

Výběr obuvi pro děti je docela problém. Výrobce Befado si proto dal záležet na tom, aby jeho dětské capáčky byly nejen barevné a poutavé, ale především funkční a zdravé pro vyvíjející se chodidla. Navržený model je vybaven tuhou patou a stabilními bočnicemi, které zajišťují správné držení nohy. Díky tomu se batole při hře cítí bezpečně a výrazně se snižuje riziko zakopnutí nebo vykloubení.

Když vás slunce vybízí ke hře venku, otevřené prsty v sandálech Befado poskytují potřebnou ventilaci a umožňují pokožce dýchat. To je klíčové pro udržení hygieny a pohodlí, zejména v teplých dnech. Svršek obuvi je vyroben ze vzdušné bavlněné tkaniny, která výrazně zvyšuje prodyšnost a přispívá k udržení vhodného mikroklimatu uvnitř obuvi.

Stojí za to zdůraznit, jak snadno se dítěti tyto boty nazouvají a zouvají samo. To je zajištěno díky praktickým páskům na suchý zip, které vaše batole snadno zvládne a rozvine tak své manuální dovednosti. Samostatnost při oblékání je důležitým krokem ve vývoji dítěte a boty Befado mu v tomto ohledu poskytují přátelskou podporu.

Befado je navíc zárukou bezpečnosti – obuv je uznávaná odborníky a má certifikát „Healthy Foot Sign“, který potvrzuje, že boty jsou přizpůsobeny anatomickým potřebám rostoucích nohou a podporují jejich zdravý vývoj.

Befado je výrobce proslulý smyslem pro detail a kvalitu, a proto je každý pár bot pečlivě vyroben s ohledem na potřeby těch nejmenších. Dětské papuče 869X135 jsou nejen oku lahodící barevné akcenty, ale především investice do zdravého a šťastného dětství, ve kterém budou moci děti svobodně a radostně poznávat svět a zapomenout na nepohodlí spojené s nevhodnou obuví.

Výběrem dětské obuvi Befado investujete do rozvoje a skvělé zábavy vašeho dítěte, každý den se staráte o jeho pohodlí a zdraví. Ideální pro školkovou zábavu a odpolední dobrodružství - Befado myslelo na vše, aby se vaše ratolest cítila každý den výjimečně.

  • Charakter: jiný
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Producentský kód: BM80541
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Suchý zip
  • Barva: fialový modrý růžový Šedá

Děkuji za přidání komentáře.

|
|