Dětská obuv Befado 531P083 námořnická modrá zelená

Produkt nedostupný ;(

Befado je značka, která nabízí vysoce kvalitní dětskou obuv, ideální pro dětská vyvíjející se chodidla. Popisovaný model 531P083 jsou pantofle pro chlapce, které kombinují komfort nošení s atraktivním, dětským designem.

Pantofle mají tvarovaný svršek přesahující kotník, který poskytuje dodatečnou oporu dětské noze a stabilizuje kotník při chůzi. Boty jsou vyrobeny z látky, díky čemuž jsou lehké a vzdušné a zároveň se snadno čistí.

Barva obuvi je sytý odstín námořnické modři, která je univerzální a odolná vůči nečistotám. Na přední části boty, nad zaoblenými špičkami, je okouzlující zelená vsadka s motivem krokodýla, která jistě osloví děti, které se zajímají o zvířátka nebo mají rádi energické a zábavné doplňky do šatníku.

Obuv má pásek na suchý zip na zápěstí, který dítěti usnadňuje obouvání a vyzouvání a umožňuje rychlé přizpůsobení obuvi individuální tloušťce dětského chodidla.

Podešev pantoflí Befado je vyrobena ze syntetického materiálu a opatřena výrazným nášlapem, zajišťujícím přilnavost a bezpečnost při chůzi po různých domácích površích včetně kluzkých.

Další informace, jako je například tuhá pata, zdůrazňují pozornost výrobce na zdraví dítěte a správné držení těla. Pevná pata je zvláště důležitá pro zajištění dostatečné podpory paty a celého chodidla.

Tento model je dostupný v kategorii dětských pantoflí cílených speciálně pro chlapce a je optimalizován z hlediska estetiky a ergonomie. Tyto pantofle nejsou spojeny s žádnou konkrétní filmovou nebo kreslenou postavičkou, což může být výhodou pro rodiče, kteří upřednostňují pro své děti méně komerční designy.

Suma sumárum, Befado 531P083 jsou praktické, pohodlné a vzhledově atraktivní dětské pantofle, které spojují funkčnost s péčí o zdraví a bezpečí malých nožiček.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty
  • Producentský kód: 531p083
  • Barva: Námořnictvo zelená
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Kluci
  • Typ spony: Suchý zip

Děkuji za přidání komentáře.

|