American Club Softshellové boty s americkou membránou WT64 černá šedá

Produkt nedostupný ;(

Dětské boty American Club WT64 jsou unikátní obuví, která poskytuje nejen pohodlí, ale i účinnou ochranu před nepřízní počasí. Určeno pro aktivní děti, které se nebojí hrát venku ani v zimních podmínkách.

Boty American Club WT64 jsou vyrobeny z vysoce kvalitního softshellu a jsou mimořádně lehké a flexibilní. To zaručuje dítěti volnost pohybu a pohodlí při nošení. Díky moderní membráně „TRIPLETEX“ je obuv nepromokavá a větruodolná a zároveň umožňuje pokožce dýchat. To je klíčové pro zdraví a hygienu dětských nohou, které se mohou při hře nadměrně potit.

Softshellové boty WT64 jsou vybaveny praktickým detailem zapínání na suchý zip, což znamená, že i nejmladší uživatelé si budou moci boty sami obouvat a zouvat a rozvíjet tak své motorické dovednosti. Všitý měchový jazyk je doplňkovou ochranou, která zabraňuje pronikání sněhu dovnitř boty, což výrazně zvyšuje komfort nošení v zimních dnech.

Bezpečnost dětí na cestách je prioritou, proto výrobce vybavil obuv reflexními prvky, které zvyšují viditelnost batolete za tmy nebo špatného počasí, což je důležitý preventivní aspekt.

Díky jedinečné kombinaci černé a šedé barvy boty perfektně ladí s různými prvky dětského šatníku a přitom jsou stylové a funkční. Vnitřek obuvi je lemován na dotek příjemným kožíškem, který poskytuje dodatečné teplo v chladných dnech.

Pevná pata zaručuje dostatečnou oporu chodidla a je důležitá pro správný vývoj dětských nohou a udržení správného držení těla při chůzi.

American Club jako výrobce dbá na kvalitu zpracování, která se promítá do odolnosti a komfortu používání. Holínky WT64 jsou promyšlenou volbou pro každého rodiče, který hledá pro své dítě praktickou i estetickou obuv. Perfektní pro kluky, kteří rádi tráví čas aktivně venku bez ohledu na rozmary počasí.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty
  • sex: Kluci
  • Typ spony: Suchý zip
  • Barva: Černá Šedá

Děkuji za přidání komentáře.

|
|