American Club Americké softshellové boty zimní boty s membránou černá šedá

Produkt nedostupný ;(

Když teplota klesne a zimní krajina se zalije bílým sněhem, stává se prioritou dostatečná ochrana dětských nohou. S ohledem na potřeby dětí a očekávání rodičů uvádí společnost American Club model zimní obuvi s názvem „Americké softshellové boty, zimní boty s membránou, černá a šedá“ s katalogovým kódem WT76/20.

Tyto moderní sněhule jsou skutečnou pevností pro dětské nožičky, zaručují teplo a sucho i při těch nejnáročnějších zimních hrách. Díky použití inovativní membrány „TRIPLETEX“ tyto boty spojují tři klíčové vlastnosti: jsou voděodolné, chrání před silným větrem a nabízejí vysokou prodyšnost zajišťující efektivní odvod vlhkosti ven. Toto je krok k tomu, aby se outdoorové aktivity staly potěšením, nikoli výzvou pro malé nožky.

Jednou ze zajímavostí bot American Club WT76/20 je použití materiálu Softshell ve svrchní konstrukci. Tento třívrstvý materiál je pověstný svou lehkostí a pružností a zároveň je extrémně odolný, což je důležité pro každodenní používání energickými dětmi. Kombinace Softshellu a ekologické kůže dodává botám nejen eleganci, ale ovlivňuje i jejich odolnost.

Komfort používání těchto botiček zvyšuje integrovaný měchový jazyk, který účinně zabraňuje pronikání sněhu dovnitř a chrání batole před nepříjemným pocitem mokrých nohou. Vnitřek obuvi je podšitý obuvnickým fleecem šetrným k pokožce, který poskytuje teplo i v tom nejchladnějším počasí.

O bezpečnost se postarali i designéři značky American Club. Kvalitní reflexní prvky umístěné na páscích na suchý zip, které zapínají boty, výrazně zlepšují viditelnost dítěte ve tmě, což je důležitý aspekt bezpečnosti silničního provozu.

Výrobce se navíc postaral o správný vývoj dětských nohou nabídkou tuhé paty, která pomáhá udržovat správné držení těla při chůzi.

Tyto boty jsou k dispozici v univerzální černé a šedé barvě, díky čemuž je lze snadno sladit s většinou zimního oblečení a jejich pohlaví je věnováno chlapcům. Díky pohodlnému systému zapínání na suchý zip si i ty nejmenší děti zvládnou boty samy obouvat a zouvat, což podporuje jejich nezávislost.

Suma sumárum, americké softshellové boty, zimní boty s membránou, černo šedé WT76/20, jsou výbornou volbou pro rodiče, kterým záleží na pohodlí a bezpečí svých dětí v zimních měsících. Kvalitní materiály, promyšlená technologická řešení a praktické detaily dělají, že tyto sněhule nezklamou za žádných podmínek.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty
  • Barva: Černá Šedá
  • sex: Kluci
  • Typ spony: Suchý zip
  • Producentský kód: BM93182

Děkuji za přidání komentáře.

|
|
|