Vysoké dětské tenisky Y1312 Navy Blue námořnická modrá

Produkt nedostupný ;(

Tenisky jsou již léta nespornou klasikou mezi dětskou obuví a vysoké tenisky Y1312 v tmavě modré barvě jsou volbou, která kombinuje klasický styl s moderními řešeními. Model Y1312 od nezávislé značky jsou boty, které se vymykají ostatním díky solidnímu zpracování a univerzální estetice, díky čemuž jsou perfektní pro chlapce i dívky.

Právě unisex povaha těchto tenisek z nich dělá jedinečnou volbu pro rodiče, kteří hledají obuv odpovídající různým stylům jejich dětí. Tmavě modrá nebo tmavě modrá barva bot ladí s většinou dětského šatníku, což usnadňuje skládání každodenních outfitů.

Tyto tenisky jsou vyrobeny z odolné tkaniny a pohodlně padnou na dětskou nohu. Speciální výztuha na přední části boty je funkcí, která dává rodičům klid, protože vědí, že jejich nožičky jsou při hře správně chráněny.

Další výhodou vysokých tenisek Y1312 je tuhá pata, která poskytuje dodatečnou podporu kotníku a přispívá tak ke stabilizaci nohy. To je nesmírně důležité pro děti, které se neustále pohybují, běhají, skáčou a objevují svět.

Model Y1312 je vybaven zipy, což je jak módní, tak mimořádně praktický prvek. Umožňují rychlé a snadné obouvání a zouvání, což je jasná výhoda zejména pro menší děti, které ještě neovládají umění zavazování tkaniček.

Výrobce nezávislé značky si dal záležet na tom, aby tyto tenisky byly nejen stylové, ale také odolné a funkční. Díky tomu jsou nejen vizuálně atraktivní, ale také splňují potřeby rodičů a dětí z hlediska kvality a využití.

Tenisky Y1312 jsou díky svému designu a univerzální barvě skvělou volbou pro každé dítě bez ohledu na individuální preference a skvěle se budou hodit na školní i mimoškolní dobrodružství. Ať už vaše děti tráví čas na hřišti nebo ve škole, díky těmto botám budou pohodlné, stylové a bezpečné.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty
  • Barva: Námořnictvo
  • Typ spony: Posuvníky
  • sex: Kluci Malé dívky

Děkuji za přidání komentáře.

|