Bílé tenisky XY-08 bílý

Produkt nedostupný ;(

Produkt: Bílé tenisky XY-08

Ciťte se jedinečně a módně s novými bílými teniskami XY-08. Tyto okouzlující bílé dámské tenisky jsou esencí klasického stylu a pohodlí. Jejich šněrování umožňuje dokonalé přizpůsobení noze, což z nich dělá pohodlného každodenního společníka.

Tenisky XY-08 jsou vyrobeny z vysoce kvalitní měkké ekokůže, která díky své perforované textuře poskytuje nohám vzdušnost a pohodlí i v těch nejteplejších dnech. Bílá barva bot z nich udělá univerzální prvek šatníku, který se skvěle hodí ke každému stylu – od ležérního, přes sportovní, až po elegantnější kombinace.

Podšívka boty je látka příjemná na dotek a dodává pohodlí při nošení. Nízký profil tenisek zaručuje volnost pohybu a kulatá špička poskytuje dostatečný prostor pro prsty. Designéři kladli velký důraz na ergonomii, která má pozitivní dopad na uživatelský zážitek.

Navzdory nedostatku dominantního vzoru nebo doplňkových prvků se tenisky XY-08 vyznačují minimalistickým designem, který nikdy nevyjde z módy. Bílá barva je nadčasová klasika, kterou lze snadno kombinovat s různými barvami a texturami jiných oděvů.

Výrobcem těchto tenisek je "Another Brand", což může naznačovat jedinečnost a originalitu nabízeného produktu. Protože jsou zaměřeny na ženy, které ocení styl i pohodlí, jsou dokonalým doplňkem jak na výlety do města, tak na neformální setkání s přáteli.

Pokud tedy hledáte boty, které spojují pohodlí a univerzální design, bílé tenisky XY-08 budou volbou, která splní vaše očekávání. Jejich výběrem investujete do majetku do vašeho šatníku, který vám bude sloužit mnoho sezón.

  • Výška: nízký
  • Nos: Kolo
  • Dominantní vzor: bez vzoru
  • Další funkce: nedostatek
  • Barva: Bílý

Děkuji za přidání komentáře.

|