Hasby Růžové tenisky růžový

Produkt nedostupný ;(

Tenisky Hasby Pink jsou perfektní volbou pro každého mladého milovníka pohodlí, stylu a lesku. Známý výrobce - Hasby, specializující se na výrobu obuvi, vytvořil tento model pro aktivní dívky, které oceňují originální a módní řešení.

Kategorie Tenisky Hasby Pink zahrnuje dětskou sportovní obuv, ideální pro každodenní výlety do školy, hry na zahradě nebo víkendové výlety. Díky své univerzální povaze se hodí téměř ke každému dětskému stylu.

Materiál použitý na výrobu tenisek je vysoce kvalitní tkanina, která zajišťuje prodyšnost a odolnost po mnoho měsíců používání. Tato látka se snadno udržuje, což je u dětských bot nesmírně důležité, protože si často najdou způsoby, jak je ušpinit.

Suchý zip je skvělé řešení, zejména pro mladší uživatele. Díky tomu si můžete boty sami obouvat a zouvat bez nutnosti zavazování tkaniček, což je velká výhoda pro děti i jejich rodiče, zvláště když se děti učí samostatnosti.

Růžové tenisky Hasby nejsou spojeny s žádným konkrétním pohádkovým nebo filmovým hrdinou, což vám dává velkou flexibilitu při výběru různých šatníků. Odstín růžové, ve kterém byly vyrobeny, jistě osloví nejednoho malého fanouška této barvy, protože je jemným i dívčím akcentem v jejich každodenním outfitu.

Pohlaví, kterému jsou tenisky určeny, jsou dívky. Stylistická řešení a barvy jasně naznačují, že boty budou dokonalým doplňkem mnoha outfitů malých slečen, které se chtějí každý den cítit módně a pohodlně.

Abych to shrnul, Hasby Pink Sneakers jsou skvělou volbou pro rodiče, kteří hledají odolnou, pohodlnou a stylovou obuv pro své děti. Umožňují snadné přizpůsobení různým stylům a díky svým praktickým řešením, jako je snadné zapínání na suchý zip, jsou tenisky jako stvořené pro dívky všech věkových kategorií.

  • Materiál: Tkanina
  • Typ spony: Suchý zip
  • Charakter: nedostatek
  • sex: Malé dívky
  • Barva: růžový

Děkuji za přidání komentáře.

|