Pánská sportovní obuv Krisbut 4113 černá šedá

Produkt nedostupný ;(

V dnešní době je velmi módní sport a všechny jeho formy. Obchody jsou plné všech druhů sportovního vybavení, oblečení a vhodné obuvi. To je oprávněné, protože na to, abyste mohli začít své dobrodružství se sportem, je třeba se připravit.


Pokud chceme mít, aby boty, ve kterých budeme daný sport provozovat, byly vhodné, doporučuji si pořídit boty Krisbut. Jedná se o sportovní obuv určenou pro muže v černé barvě s šedými vsadkami. Zavazují se na tkaničky, což umožňuje pevné utažení boty. Mají také speciální, protiskluzový povrch, který kromě ochrany před případným pádem skvěle tlumí každý krok a nezatěžuje klouby, což je velmi důležité například při běhu.


Pánské boty jsou vyrobeny výhradně z přírodní kůže, která umožňuje pokožce dýchat. To je při sportu nesmírně důležité, protože se potí celé tělo a my nechceme, aby nám spálily nohy. Skvěle pohodlné, se zajímavým svrškem. Sportovní boty jsou vhodné pro každou příležitost.

  • Materiál stélky: Přírodní kůže
  • Vnější materiál: Přírodní kůže
  • Dominantní vzor: bez vzoru
  • Barva: Šedá Černá

Děkuji za přidání komentáře.

|
Expresní doručení, odeslání ihned. Celá věc je konkrétní a v pořádku. Vše, jak je popsáno v aukci. Profesionální, spolehlivý, poctivý a spolehlivý prodejce! Prvotřídní produkt, špičková kvalita, super pohodlné boty! Skvělé a úspěšné nakupování. Doporučuji!