WJ1 Lehké dětské pantofle Dinosauři Yellow Astro žlutá

Produkt nedostupný ;(

Dětské žabky Dinosaur WJ1 Light Yellow Astro jsou perfektní volbou pro malé milovníky prehistorických tvorů, kteří si cení pohodlí a zábavy i v každodenním obutí. Tyto rozkošné žabky vyrobené z měkké pěny poskytují pohodlí a lehkost při každém kroku, díky čemuž jsou perfektní volbou pro letní dny plné dobrodružství.

Model se vyznačuje zářivě žlutou barvou, která přitahuje pozornost a dodává energii dětskému stylingu. Dinosauři, kteří zdobí tyto chlopně, jsou nejen módní, ale také skvělým vzdělávacím prvkem, který děti vybízí k poznávání fascinujícího světa pravěkých tvorů.

Bylo dbáno i na praktické detaily - otevřená zaoblená špička zaručuje volnost pohybu prstů a profilovaná stélka podporuje přirozenou polohu dětského chodidla, což je důležité zejména při vývoji a růstu. Jemná platforma přidává trochu výšky, ale zůstává dostatečně nízká, aby poskytovala stabilitu a bezpečnost při chůzi, běhu nebo hraní venku.

Klopy u modelu WJ1 jsou klasické, nazouvací, což dítěti výrazně usnadňuje samostatné přezouvání a zároveň rozvíjí jeho manuální dovednosti. Navíc lehkost modelu, vážící pouhých 0,13 kg, znamená, že děti tyto pohodlné žabky na nožičkách téměř necítí.

Pro rodiče, kteří chtějí správně vybrat velikost, velmi pomůže přiložená tabulka velikostí. Umožňuje dokonale přizpůsobit žabky dětské noze a zajistit tak pohodlí a komfort používání.

Výrobce WJ1 si dal záležet na dodání obuvi v originálním balení, díky čemuž jsou žabky Yellow Astro Dinosaurs perfektním dárkem pro malého průzkumníka, a to jak pro chlapce, tak pro dívky.

Stručně řečeno, dětské žabky WJ1 Light Dinosaurs Yellow Astro jsou nejen praktické, ale také vzrušující volbou pro každé dítě, které miluje objevné hry a aktivní odpočinek v lůně přírody. Okouzlující design, pohodlí a kvalita zpracování dělají z těchto žabek rychle nepostradatelný prvek letních dnů plných dobrodružství.

  • Charakter: nedostatek
  • Producentský kód: SP2635
  • Barva: žlutá
  • Materiál: Pěna
  • sex: Kluci Malé dívky
  • Stav balení: Originál
  • Hmotnost produktu s jednotlivým balením: 0.13

Děkuji za přidání komentáře.

|