Boty Kappa Kickoff Oc Jr260695K 2210 bílý růžový

Produkt nedostupný ;(

Bílé růžové boty Kappa Kickoff Oc Jr260695K 2210 jsou kvintesencí stylu, funkčnosti a pohodlí pro mladé uživatele, kteří hledají sportovní obuv s nádechem dívčího charakteru. Představené boty od renomované značky Kappa, která již léta dodává zákazníkům kvalitní sportovní oblečení a doplňky, jistě splní potřeby i těch nejnáročnějších uživatelů.

Kategorie, do které jsou boty zařazeny, je Dětská » Pro děti » Sportovní obuv, která okamžitě vyzdvihne její využití. Jedná se o obuv určenou pro různé pohybové aktivity, jak při hodinách tělesné výchovy, tak při hře venku. Navrženo pro dívky, které chtějí hrát v pohodlné a praktické obuvi, přičemž kladou důraz na jejich individuální barevné preference.

Co odlišuje tyto sportovní boty, jsou jejich poutavé barvy: bílá a růžová. Tato sada barev zdůrazňuje mladistvou energii a hodí se k mnoha dětským outfitům. Jedná se tedy o volbu pro ty, kteří chtějí, aby obuv byla nejen praktická, ale i estetická.

Výrobce si dal záležet na kvalitě zpracování, použil odolný a snadno čistitelný plast. To znamená, že boty jsou vhodné pro použití v různých podmínkách - od sucha až po náročnější, například při hře na travnatých hřištích nebo při mírných deštích.

Pevný podpatek je designovým prvkem, který hraje u sportovní obuvi důležitou roli. Poskytuje stabilitu a dostatečnou oporu pro chodidlo - klíčové aspekty, zejména v případě dětí, jejichž chodidla jsou stále ve fázi intenzivního růstu a formování.

Posledním, ale neméně důležitým aspektem obuvi Kappa Kickoff Oc Jr260695K 2210 je systém zapínání na suchý zip. Jedná se o ideální řešení pro děti, protože jim umožňuje snadné a rychlé obouvání a zouvání, což je významným přínosem jak pro malé uživatele, tak pro jejich pečovatele, kteří jsou zvyklí pomáhat s každodenními přípravami na odchod z domova.

Výběrem sportovních bot Kappa Kickoff si rodiče mohou být jisti, že svým dětem poskytují produkt, který je bezpečný, pohodlný a přizpůsobený dynamickým potřebám aktivního dítěte. Pokročilá konstrukční řešení, zajímavý design a pověst značky zakořeněné na trhu jsou zárukou spokojenosti s touto sportovní investicí do šatníku každé mladé parádnice.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty
  • Barva: Bílý růžový
  • Materiál: Plastický
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Suchý zip

Děkuji za přidání komentáře.

|