Dětské teplé sněhule s kožíškem s ušima Zajíček z růžového zlata 20218-1H / 2H růžový zlatý

Produkt nedostupný ;(

Teplo a styl v jednom, je to možné? Samozřejmě! Podívejte se na nové sněhule pro děti - Dětské sněhule zateplené kožíškem s ušima "Pink Gold Bunny" 20218-1H/2H ve zlaté barvě. Když venkovní teplota klesne a naše děti stále potřebují volnost hrát si ve sněhu nebo chodit na procházky v chladných dnech, stanou se tyto boty jejich nejlepšími přáteli.

Tyto půvabné sněhule určené hlavně pro dívky poskytují pohodlí i v těch nejmrazivějších dnech. Jsou vyrobeny s důrazem na detail a vybavené tuhou patou, jsou to obuv, která zaručuje dostatečnou oporu pro dětskou nohu.

Oceníte je nejen pro jejich praktičnost, ale také pro jejich rozkošný vzhled. Zářivě růžové barvy v kombinaci se zlatým odstínem vytvářejí nadpozemský efekt, navíc zdůrazněný flitrovou aplikací, která se třpytí na každém kroku. Samozřejmě jsme nemohli zapomenout ani na vtipný detail - hebká ouška v horní části botičky, která skvěle naladí každého malého človíčka a jistě vytvoří v dětském srdíčku spoustu radosti.

Konstrukce sněhulí byla navržena s ohledem na pohodlí a teplo. Ekokožešina nejen krásně ladí s designem, ale také dokonale izoluje chodidla a zajišťuje, že mají vždy optimální teplotu. Důležité je, že typ zapínání byl speciálně vybrán tak, aby usnadnil obouvání a vyzouvání i těm největším malým nezbedníkům.

Výrobek je dostupný v originálním balení s informací o váze výrobku spolu s jednotkovým balením 0,6 kg, což usnadňuje přepravu a skladování. Jedná se o ideální volbu pro rodiče, kteří hledají pro své děti kvalitní sněhule - boty, které nejen skvěle vypadají, ale také splňují všechny požadavky na bezpečnost a pohodlí.

Nečekejte tedy, až první sníh opatří vaší malé princezně obutí, které bude nejen krásné, ale i praktické. Vyberte si dětské kožíškem zateplené sněhule s ušima "Pink Gold Bunny" 20218-1H/2H a prožijte zimní dny plné tepla, radosti a stylových dobrodružství.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty
  • Producentský kód: BM101174
  • Barva: růžový zlatý
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Další
  • Stav balení: Originál
  • Hmotnost produktu s jednotlivým balením: 0.6

Děkuji za přidání komentáře.

|