FR1 Dětské sandály se zapleteným růžovým zlatem 283-2B Bailly zlatý

Produkt nedostupný ;(

Nechte se ohromit stylovými a funkčními dětskými sandály - FR1 Children's Sandals With Braid, Pink Gold 283-2B Bailly, které jistě dodají lesk letnímu stylingu vaší malé princezny. Tyto oslnivé růžové zlaté sandály jsou perfektní volbou pro rodiče, kteří hledají kombinaci estetiky, pohodlí a bezpečnosti.

Sandály byly navrženy pro malé průzkumníky, kteří potřebují pohodlnou obuv pro letní dny. Díky vysoce kvalitní ekologické kůži se dětské nožky mohou těšit z prodyšného a odolného materiálu. Jemně vypletený přední prvek dodává sandálům jedinečný charakter, díky čemuž jsou atraktivní volbou pro módní dívku.

Pohodlné nošení zajišťuje gumová, protiskluzová podrážka, která minimalizuje riziko uklouznutí i na kluzkém povrchu, dodává pocit stability při chůzi, hraní na hřišti nebo při jiných letních dobrodružstvích. Systém zapínání na suchý zip navíc umožňuje snadné a rychlé přizpůsobení sandálů dětské noze a umožňuje malým uživatelům samostatné obouvání a vyzouvání.

FR1 jako výrobce se postaral o detaily, které jsou stejně důležité jako stylový vzhled a zajistily, že každý krok v těchto sandálech bude stejně bezpečný a stylový. Při výběru sandálů pro dítě stojí za to věnovat pozornost tabulce velikostí, aby boty dokonale padly na rostoucí nohy.

Kategorie, do které sandály patří, je "Děti » Pro děti » Sandály", což odráží jejich odhodlání hledat nejkvalitnější dětskou obuv. Z naší kolekce sandálů FR1 Dětské pletené sandály Rose Gold 283-2B Bailly vynikají svou poutavou zlatou barvou, díky čemuž jsou skvělou volbou pro malé módní fanoušky.

Posuňte šatník svých dětí o krok dále s touto nádhernou, lehkou obuví, která kombinuje pohodlí, funkčnost a lesklý design. Nechť je každý výlet příležitostí zazářit stylovým krokem.

  • Charakter: nedostatek
  • Producentský kód: 283-2B
  • Barva: zlatý
  • Materiál: Umělá kůže
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Suchý zip
  • Hmotnost produktu s jednotlivým balením: 0.29

Děkuji za přidání komentáře.

|