Dětská obuv Befado 869X155 modrý stříbrný šedá

Produkt nedostupný ;(

Dětské boty Befado 869X155 jsou perfektní volbou pro aktivní dítě, které ve školce tráví spoustu času hraním. Tyto boty byly navrženy s ohledem na potřeby těch nejmladších, přičemž bylo dbáno na každý detail, který zaručuje pohodlí a správný vývoj nohou.

Ergonomie a design bot Befado byly promyšleny tak, aby poskytovaly vašemu nejmenšímu maximální pohodlí. Pevná pata a stabilizační bočnice udržují nohu v optimální poloze a otevřené prsty v sandálech vytvářejí ideální podmínky pro vzdušnost a ventilaci, což je v letních dnech klíčové.

Dalším důležitým aspektem je, že svršek je vyroben z vysoce kvalitních, prodyšných bavlněných látek. Díky tomu mohou nožičky volně dýchat, což pomáhá udržovat správnou hygienu a snižuje riziko oděrek a podráždění.

Za zmínku stojí, že boty Befado 869X155 byly navrženy s ohledem na dětskou nezávislost – systém zapínání na suchý zip umožňuje dětem boty snadno a rychle obouvat a zouvat bez potřeby pomoci dospělých. Tuto funkci oceňují zejména děti a jejich pečovatelé.

Bezpečnost dětí je prioritou, a proto Befado klade velký důraz na kvalitu svých výrobků. Boty jsou certifikovány a doporučovány ortopedy, což klade důraz na jejich správnou konstrukci a pozornost ke správnému vývoji nohou.

Navíc klasické barvy, včetně odstínů modré, stříbrné a šedé, činí obuv Befado 869X155 stylovým a vizuálně atraktivním pro děti. Další výhodou je kožená stélka, která dodává pohodlí a ovlivňuje trvanlivost používání.

Všechny tyto vlastnosti dělají z dětských pantoflí Befado perfektní volbu pro vaši dívku. Tím, že svému dítěti poskytnete obuv této značky, si můžete být jisti, že dětská nožička bude zdravě růst a vyvíjet se a zároveň poskytuje dítěti pohodlí a radost z jejich nošení.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Kožená stélka
  • Producentský kód: 869x155
  • Barva: modrý stříbrný Šedá
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Suchý zip

Děkuji za přidání komentáře.

|