Apawwa Černé zateplené dětské sněhové boty Marella s kožešinou černá

Produkt nedostupný ;(

Chladné dny nemusí být problém pro aktivní a radostné děti, které rády tráví čas venku bez ohledu na počasí. Abyste jim však poskytli odpovídající ochranu a pohodlí, vyplatí se je vybavit vhodnou obuví. Sněhule Apawwa Marella s kožíškem jsou perfektním řešením pro zimní výzvy.

Tyto stylové zateplené dětské boty budou perfektním společníkem vašeho dítěte při hrách ve sněhu nebo dlouhých procházkách. Jejich hlavní předností je vnitřek pokrytý hustou, na dotek příjemnou kožešinou, která poskytuje nejen teplo, ale i měkkost při každém kroku. Důraz na detail a dětský komfort je tím, čím se výrobce - Apawwa - řídí při navrhování své obuvi.

Svršek z ekologické kůže nabízí nejen estetiku a odolnost proti poškození, ale také chrání před nepříjemným promoknutím. Je nesmírně důležité, aby nohy vašeho dítěte zůstaly v suchu, což výrazně snižuje riziko nachlazení a dalších nepříznivých vlivů hraní v zasněžených dnech.

Při navrhování těchto sněhulí bylo myšleno i na univerzálnost. Díky černé barvě se hodí k chlapeckým i dívčím outfitům a jsou praktickou volbou pro rodiče mnoha dětí. Černá barva je navíc praktická a méně náchylná na nečistoty.

Co se týče zapínání, výrobce použil pohodlné a praktické řešení, které dítěti usnadňuje samostatné obouvání a vyzouvání a zároveň zajišťuje správnou stabilizaci chodidla.

Při výběru správné velikosti se vyplatí využít přiloženou tabulku velikostí, aby bylo zajištěno maximální pohodlí a přizpůsobení botičky nohám dítěte.

V kategorii "Děti » Pro děti » Sněhule" Apawwa Marella zahrnuje produkty, které spojují funkčnost, styl a pozornost k pohodlí těch nejmenších. Poskytněte svému dítěti teplo a pohodlí bez ohledu na zimní podmínky se sněhulemi od Apawwa.

  • Charakter: nedostatek
  • Producentský kód: BM101608
  • Barva: Černá
  • Materiál: Umělá kůže
  • sex: Kluci Malé dívky
  • Typ spony: Další

Děkuji za přidání komentáře.

|