Boty s membránou American Club RL32 černá červené

Produkt nedostupný ;(

Černé a červené membránové boty American Club RL32 – ochrana a pohodlí pro nejmladší

Zima bohužel často přichází s mrazivými teplotami a hustým sněžením. Pro rodiče, kteří chtějí svým dětem poskytnout maximální pohodlí a ochranu před nepřízní počasí, jsou zateplené sněhule American Club RL32 dokonalým řešením.

Vlastnosti membrány "TRIPLETEX" a materiálu Softshell

Klíčovým prvkem, který odlišuje boty American Club RL32 od ostatní zimní obuvi, je membrána „TRIPLETEX“. Tato membrána zaručí, že dětské nožky zůstanou v suchu a teple bez ohledu na rozmary počasí. Tato membrána nabízí díky své třívrstvé struktuře voděodolné, větruodolné a prodyšné vlastnosti, což jí umožňuje udržovat optimální podmínky pro jemnou dětskou pokožku.

Softshellový materiál, známý svou lehkostí a odolností proti oděru, navíc zajišťuje odolnost bot při zachování volnosti pohybu batolete během zimních radovánek.

Konstrukce a interiér obuvi

American Club RL32 jsou navrženy s ohledem na detailní ochranu a pohodlí. Všitý měchový jazyk účinně zabraňuje pronikání sněhu dovnitř boty, což je neocenitelná vlastnost při hře na sněhu. Vnitřek bot je navíc zateplen příjemným obuvnickým kožíškem kolem kotníku a fleecem ve spodní části svršku, který zajišťuje měkkost a teplo i při velmi nízkých teplotách.

Bezpečnost na silnici

Období tmy vyžadují zvláštní opatření, zvláště když jsou naše děti aktivní venku. U tohoto modelu bot výrobce myslel i na viditelnost na silnici, čemuž napomáhají reflexní prvky umístěné na svršku - díky nim se dítě stává za šera viditelnější.

Pohodlné zapínání a odolnost

Boty American Club RL32 nabízejí tuhý podpatek pro správnou podporu chodidla a také praktické zapínání na suchý zip, které umožňuje snadné nazouvání a zouvání obuvi i těm nejmenším uživatelům.

Design a barvy

Důležitý je také vzhled bot, který kombinuje funkčnost a atraktivní design. Červené prvky na černém podkladu dodávají botám dynamický a stylový charakter, který jistě vyhoví vkusu malých průzkumníků a milovníků zimních dobrodružství.

Suma sumárum, boty s membránou American Club RL32 jsou víc než jen zimní obuv - jsou komplexní ochranou a pohodlím pro děti, které jsou aktivní bez ohledu na zimní počasí.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty
  • Barva: Černá Červené
  • sex: Kluci
  • Typ spony: Suchý zip

Děkuji za přidání komentáře.

|
Rychlé odeslání! Rozhodně doporučuji. Boty, které známe, dobře známe a nemám námitek;)
|
|
|