Balerínky S Otevřenou Sandály D3434 Bílá černá

Produkt nedostupný ;(

Produktem, který budete popisovat, jsou dámské balerínky s otevřenou špičkou, která je kombinací klasického designu balerínků se sandálovým prvkem díky otevřené přední části. Tento konkrétní model je D3434 a je dodáván v bílé barvě, ačkoli popis také zmiňuje černou, což může naznačovat, že jsou k dispozici ve dvou barvách.

Materiál byl popsán jako „meliski“, což může znamenat materiál s vlastnostmi podobnými PVC nebo jinému typu pružného plastu často používaného při výrobě obuvi – meliski jsou známé tím, že jsou lehké a často voňavé. Jedná se však o poměrně zřídka používané termíny, takže mohou znamenat jiný materiál specifický pro výrobce.

Balerínky této značky, neoznačené jako "Jiná značka", jsou zaměřeny na ženy a spadají do kategorie "Dámské » Baleríny". Krásný, atraktivní design a nízká cena jsou podnětem ke koupi těchto bot. Obuv s otevřenou špičkou je perfektní volbou pro teplejší dny a dodává lehkost a styl ležérním i elegantnějším outfitům.

Abych to shrnul:

- Typ produktu: Dámské balerínky s otevřenou špičkou

- Model: D3434

- Dostupné barvy: Bílá (a možná černá)

- Materiál: Meliski (pružný, lehký materiál, případně plast)

- Typ obuvi: Balerínky/sandále

- Rozlišovací vlastnosti: Atraktivní design, nízká cena

- Účel použití: Dámská obuv, pro každou příležitost

- Výrobce: Jiná značka

- Kategorie: Dámské » Dámské » Balerínky

- Vnější materiál: jiný (vyrobený z materiálu popsaného jako meliski)

Upozorňujeme, že název "meliski" může být nejednoznačný, proto se doporučuje ověřit si skutečné složení materiálu u výrobce nebo prodejce.

  • Barva: Černá
  • Vnější materiál: jiný

Děkuji za přidání komentáře.

|