Dámské žabky - boty, bez kterých si mnohé z nás nedovedou představit dovolenou, domácí klid nebo jít na koupaliště, ať už za rekreací nebo relaxací. Ve vzpomínkách jsou důležité detaily - boty mohou být také milým prvkem krásných okamžiků. Pohodlné, které nohu nedrhnou a nechrání, a ty pěkné a skvěle doplňující šaty, které si spojíte s první dovolenou s partnerem nebo přátelským výletem. Nebo možná díky nim začnete spojovat svůj návrat domů s ještě větším komfortem a relaxací - po celém dni na nohou vklouznete chodidly do pohodlných žabek ... Vyberte si model pro sebe - mezi těmi z pěna, guma, zdobená kožešinou nebo korálky, střapce a květinami, z obyčejných, jasných nebo divokých barev. Přizpůsobte je vám a vašim potřebám!

Dámské žabky - jak je nosit?

Přestože je to velmi jednoduché a pohodlné, žabky ve stylistických kombinacích mohou být obtížnou obuví. Fungují fantasticky v kombinaci s šortkami a topem, když jdeme na pláž, ale dají se nosit stejně volně v náročnějších podmínkách? Rozhodně je lepší zvolit jiný typ obuvi pro velmi formální příležitost, jako je pohovor, pracovní schůzka nebo pohřeb. V takových situacích bude bezpečnější zvolit raketoplány, klínové podpatky nebo vysoké podpatky, nutně se zakrytými prsty a klasickým způsobem.

Za méně formálních okolností si můžeme sebevědomě dovolit používat tyto extrémně pohodlné boty. Hodí se k nim jak klasické městské sady: džíny 7/8 a bílá košile, velmi dlouhé, vzdušné sukně a šaty, tak styly odkazující na módu 70. let - rozevláté kalhoty a minisukně. Žabky jsou obuv, kterou milují všechny ženy bez ohledu na věk a preferovaný styl oblékání. Je těžké si představit přežít horké léto bez nich. Bohatost dostupných designů - od pěnových, sportovních modelů až po elegantní nebo ozdobné z kůže - znamená, že každá dáma, která si cení pohodlí, má ve svém šatníku alespoň jeden pár.