Pantofle Befado 093M017 šedá černá

Produkt nedostupný ;(

Pánské pantofle Befado jsou nazouváky určené pro domácí použití. Svršek pantoflí je vyroben z měkkých látek v tlumených barvách, které jsou zdůrazněny ozdobným prošíváním. Vnitřek pantoflí je zakončen jemnou tkaninou, která zajišťuje pohodlí. Zajímavý střih pantoflí doplňuje profilovaná podešev z oděruvzdorného materiálu, která má protiskluzové vlastnosti.


Pantofle kombinují prvky v odstínech šedé a černé. Módní vestavěné svršky pantoflí jsou vyrobeny z látek ve dvou barvách, používané asymetricky. Vnější strana pohodlných svršků je vyrobena z šedé látky s bílým a černým prošíváním uprostřed boty. Pohodlí pantoflí zvyšuje bavlněná vložka použitá v interiéru, díky které se noha neunavuje a zároveň je chráněna proti nadměrnému pocení. Podešev, o něco vyšší v zadní části pantoflí, byla navržena pro mnoho hodin používání obuvi doma. Pantofle mají certifikát "Zdravá noha".

  • Dominantní vzor: bez vzoru
  • Materiál stélky: jiný
  • Vnější materiál: Tkanina
  • Barva: Šedá Černá

Děkuji za přidání komentáře.

|
Vše v naprostém pořádku, velmi pěkné, rychlé (až expresivní!) A spolehlivé. Zboží dle popisu, doporučeno. Přeji sobě i ostatním vždy takové nákupy. Děkuji a jsem s pozdravem :)