Dámské pantofle - nezbytná součást oděvu

Jsou velmi pohodlné na nošení, snadno se oblékají i svlékají, praktické do teplých jarních dnů a horkého léta. V zimě jsou perfektní jako mírně elegantnější pantofle. Jedním slovem - žabky jsou nezbytnou obuví snad v každé domácnosti. Navíc přicházejí v neuvěřitelně mnoha odrůdách, a to nejen barvami, designem a materiály, ze kterých byly vyrobeny, ale také střižené. V našem obchodě nabízíme široký výběr klínové podpatky, klasický dámské kožené pantofle a vysoké podpatky. Každá z našich klientek si snadno vybere model, který jí to řekne, bez ohledu na to, jestli hledá něco ve sportovním, ležérním nebo elegantním stylu. Obuv, kterou nabízíme, se navíc vyznačuje dobrou kvalitou a atraktivní cenou.

Klínové pantofle a vysoké podpatky - pohodlí s nádechem elegance

Žabky se před časem vrátily ve prospěch a od té doby v teplých dnech vládnou v našich ulicích. Designéři soutěží ve vytváření nových modelů vhodných pro různé okolnosti. Mezi dámské kožené pantofle jejich pozornost si rozhodně zaslouží pozornost elegantní verze: klínové podpatky a vysoké podpatky. Tento typ obuvi je vyroben pro ženy, které oceňují praktické výhody žabek, jako je pohodlí při nošení nebo prodyšnost, zvláště cenné v horkém počasí, a přitom nezapomínají na eleganci.

Jaké styly se hodí vysoké podpatky? Jak ty na tenkém podpatku, tak na sloupku působí dojmem lehkosti, takže stojí za to je spárovat s elegantní rozevlátou sukní. Z tohoto typu spojení budou těžit zejména šaty a sukně z těžkých materiálů - vyvarujte se jejich kombinování s botami na ploché podrážce, protože to vede k optickému zkrácení a zahuštění postavy. Vysoké podpatky a klínky Jsou to vlastně téměř univerzální obuv - velmi ženská, perfektně se hodí k ležérním i volnějším stylizacím - k džínům, letním kalhotám v pastelových barvách, šatům a sukním. Dobře se také kombinují s elegantnějším šatníkem.

Na co si dát pozor při výběru dámských pantoflí?

Při nákupu žabek dodržujte stejná pravidla jako pro jakýkoli jiný typ obuvi. Boty mají obrovský vliv na zdraví našich nohou. Časté, dlouhé hodiny chůze v botách na vysokém podpatku s úzkými prsty mohou způsobit hallux a deformace kloubů. Neznamená to však, že je nutné se tohoto druhu obuvi úplně vzdát, stačí je nosit střídmě. Měli byste také pamatovat na výběr správné velikosti obuvi, aby na chodidla nebyl vyvíjen tlak. Volba příliš malého číslování může skončit zarostlými nehty na nohou a otisky.

V případě dámské pantofle se zakrytými prsty je důležitý také materiál, ze kterého jsou vyrobeny. Dostatečné větrání nohou hraje významnou roli při udržování správné hygieny, věnujme tedy pozornost tomu, zda jsou boty vyrobeny z prodyšného materiálu.

Srdečně vás zveme, abyste se seznámili s nabídkou našeho obchodu!