Izolované galoše Demar růžový červené modrý fialový

Produkt nedostupný ;(

Zde je doporučená textová prezentace produktu:

---

Hledáte dokonalé holínky pro své dítě? Představujeme jedinečnou nabídku zateplených holínek Wellington v živých barvách od známé POLSKÉ firmy DEMAR, model 0039, se kterými se bude dobře pracovat za každého deštivého počasí!

Tyto holínky, navržené s ohledem na pohodlí a teplo těch nejmenších, jsou ideální pro podzimní cákance a zimní mrazíky. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitních syntetických materiálů, zaručují trvanlivost a odolnost vůči mokru. Každý pár holínek má navíc odnímatelnou syntetickou izolaci, takže je můžete přizpůsobit potřebám vašeho dítěte v závislosti na teplotě.

Holínky DEMAR jsou nejen praktické, ale i designově módní. Dostupné v následujících barvách: veselá růžová, živá červená, klidná modrá a tajemná fialová - každé dítě si najde to své, když si vybere svou oblíbenou barvu.

Z hlediska funkčnosti jsou tyto holínky vybaveny různými typy zapínání, které jsou snadno ovladatelné i pro malé děti a zároveň zajišťují pevné uchycení. Pevná pata navíc podporuje stabilitu při chůzi, což je důležité pro energické uživatele.

Holínky DEMAR Wellington jsou obuv, která je vhodná pro každodenní nošení - do školy, na procházky nebo při výletech mimo město. Nejen, že ochrání nožičky před deštěm a blátem, ale také je udrží v teple a pohodlí.

A teď to nejlepší - to vše nabízíme za SKVĚLOU CENU!!! Nenechte si ujít příležitost vybavit své dítě barevnými, spolehlivými a zateplenými holínkami od Demar, které vás udrží usměvavé a chráněné bez ohledu na počasí.

Výrobce: Demar

Kategorie: Děti » Pro děti » Holínky

Typ spony: Jiné

Další informace: Tuhé počítadlo paty

Barva: růžová, červená, modrá, fialová

Dopřejte svému dítěti teplo, bezpečí a styl výběrem holínek od DEMAR!

  • Typ spony: Další
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty
  • Barva: růžový Červené modrý fialový

Děkuji za přidání komentáře.

|