American Club Sportovní dívčí srdce American 15345 růžový bílý

Produkt nedostupný ;(

Sportovní boty pro děti od renomované společnosti American Club jsou pohodlné a výjimečně okouzlující boty pro dívku. Osloví už batole a splní očekávání i těch nejnáročnějších rodičů.


Boty American Club jsou navrženy tak, aby poskytovaly dítěti plný komfort. Bota je vyrobena z kvalitního syntetického materiálu, díky kterému jsou tenisky lehčí než dětské kožené boty. Co je důležité, vnitřek je podšitý koženou vsadkou, díky které noha neklouže a nepotí se. Pevná pata zajišťuje chodidlu stabilitu a drží botu pevně na noze. Boty American Club pro děti mají také pevnou termogumovou podrážku, která chrání před nerovným povrchem, ale je dostatečně pružná, aby nebránila dítěti ve hře a neomezovala ho v pohybu. Pohodlné zapínání na suchý zip umožňuje rychlé nazutí a vyzutí boty.


Obuv American Club je perfektní jak pro každodenní nošení, tak pro sportovní aktivity. Jsou lehké, pohodlné a poskytují dostatečné odvětrávání a zároveň díky originálnímu stylu a růžovým barvám dívku jistě osloví.

  • Barva: růžový Bílý
  • Typ spony: Suchý zip
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Kožená stélka Profilovaná vložka
  • Charakter: nedostatek
  • sex: Malé dívky

Děkuji za přidání komentáře.

|
Vřele doporučuji boty, které jste si koupili od tohoto prodejce! Jsou krásné, lehké, stélka je kožená a řádně profilovaná (profylaxe plochých nohou). Velmi rychlé dodání a skvělý kontakt s prodejcem. DOPORUČUJI :)