Bazénové pantofle Rider 80908 snížené šedá černá

Produkt nedostupný ;(

Rider bazénové žabky - pohodlí a styl pro každou příležitost

Pokud sháníte pohodlnou a k nohám příjemnou bazénovou obuv, vyplatí se nahlédnout do nabídky značky Rider, zejména pak modelu 80908 v šedo-černé barvě. Rider žabky, známé svou funkčností a pohodlím, milují děti i rodiče po celém světě.

Model 80908 je výsledkem spojení moderního designu s nejkvalitnějšími materiály. Použití pružného pryžového materiálu zajišťuje nejen trvanlivost a odolnost proti oděru, ale také komfort nošení. Přizpůsobí se tvaru nohy, aniž by způsobovaly oděrky nebo nepohodlí, což je nesmírně důležité při dlouhých hodinách strávených u bazénu nebo při hraní na pláži.

Podešev žabek navržená s ohledem na bezpečnost je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu, který zaručuje vynikající přilnavost na mokrém povrchu a omezuje riziko uklouznutí a pádu. Anatomický tvar chlopně je také ideální pro rekreaci a každodenní použití, aniž by zatěžoval nohu a umožňoval přirozený pohyb.

Šedá vložka z EVA pěny je dalším prvkem tlumícím nárazy, díky kterému se děti cítí při chůzi pohodlně. Profilovaná stélka je nejen pohodlná, ale má také příznivý vliv na vývoj chodidla a zajišťuje jeho správné polohování.

Výroba v Brazílii, odkud značka Rider pochází, je synonymem pro důraz na detail a vysokou kvalitu zpracování. Rider je jedním z lídrů v obuvnickém průmyslu pro outdoorové a vodní aktivity, takže si rodiče mohou být jisti, že při výběru žabek 80908 volí osvědčený a důvěryhodný produkt.

Jsou perfektní pro děti, které ocení aktivní odpočinek a ty, které chtějí vypadat stylově bez ohledu na okolnosti. Díky univerzálním barvám šedých a černých tónů se tyto žabky hodí k většině bazénových a plážových outfitů.

Volba bazénových žabek Rider 80908 je vynikajícím rozhodnutím pro každého, kdo oceňuje bezpečnost, pohodlí a stylový design. Nechte své dítě užít si letní dobrodružství s žabkami, které nejen dobře vypadají, ale především pečují o zdraví a pohodlí malých nožiček.

  • Typ spony: Další
  • Dodatečné informace: Profilovaná vložka
  • Materiál: Guma
  • Barva: Šedá Černá

Děkuji za přidání komentáře.

|
Transakce byla úspěšná. Doporučuji.
|
Transakce byla úspěšná. Doporučuji.
|
Transakce byla úspěšná. Doporučuji.