Dámské trekové boty

Pokud plánujete výlet do hor, bez ohledu na roční období, neměli byste zapomenout na dobrou obuv. V našem obchodě nabízíme dámské trekové boty Nejvyšší kvalita. Jedná se o boty renomovaných výrobců, kteří se již roky specializují na řešení pro náročné povětrnostní podmínky a zvládání různých typů povrchů. Doporučujeme vám seznámit se s celou nabídkou trekových bot pro ženy na KeeShoes.

Trekové dámské boty - vyberte si pár pro sebe

Každý výlet do hor je spojený s přípravami. Kromě mapy a kompasu by měl být nejdůležitější kus horského vybavení pohodlný boty nahoře. Čeká vás dlouhý výlet a rozmarné počasí? Vezměte si obuv, která s vámi udrží krok.

Sázejte na jistotu

Je třeba si uvědomit, že bezpečný výlet je úspěšný výlet! Vysoký turistické boty pro ženy ochrání kotník a stabilizuje jej, ti se zesílenou patou ochrání před oděrkami. Vyberte si k obuvi měkkou a pružnou ponožku, která vás ochrání před puchýři a zarudnutím.

Srdce bot v horách - podrážka

Nejdůležitější prvek osvědčeného dámská turistická obuv existuje podrážka. Boty se silnou podrážkou absorbují tření o zem - nerovné kameny a písek. Tvrdé, nepropustné dno se bude hodit nejen na náročných trasách. Boty dámské trekové boty chrání nohu před vlhkostí a sněhem. Na výlety v nížinách noste světlo dámské trekové boty. Budou také užitečné při delších procházkách po okolí. Jejich podrážka je mnohem tenčí, ale bota stále chrání patu a stabilizuje kotník.

Dámské trekové boty odolné proti vlhkosti

Při výstupu na hory budete muset bojovat nejen s ujetými kilometry, ale hlavně - s proměnlivým počasím. Turistické dámské botyměly by být proto vyrobeny z vodotěsných materiálů. Dobrým řešením jsou softshellové boty. Třívrstvý materiál se skládá z vnější ochranné vrstvy, membrány a vnitřní podšívky pro měkkost a pohodlí. Materiál nejenže chrání nohu před chladem a vlhkostí, ale také ji pomáhá odstranit zevnitř boty. Pokud v boty nahoře chcete -li chodit po sněhu, měli byste hledat model s gumovými prvky na podrážce a na špičce.

Jaké trekové boty najdete v naší nabídce?

Již roky spolupracujeme s předními výrobci profesionální trekové obuvi. Vybíráme pouze ty, jejichž obuv splňuje naše vysoké standardy. S čistým svědomím můžeme mimo jiné doporučit:

Zajišťujeme, aby všechny trekové boty v naší nabídce byly solidně vyrobené výrobky. Každý model by měl fungovat i v obtížných horských podmínkách a úspěšně vám bude sloužit alespoň několik sezón. Takové boty lze také úspěšně použít ve městě za obtížných povětrnostních podmínek. Poskytnou noze stabilizaci a bezpečnost na jakémkoli povrchu.

Záruka kvality a nejlepší ceny

Velmi nám záleží na spokojenosti s nákupy našich zákazníků. Pokud hledáte boty nejvyšší kvality, odolné a pevné, v našem sortimentu je určitě najdete. V našem obchodě KeeShoes můžete také počítat s konkurenceschopnými cenami. Náš sortiment neustále rozšiřujeme a představujeme nejnovější nabídky renomovaných výrobců trekových bot. Proto vám doporučujeme se s naší nabídkou seznámit a nakupovat u nás. Garantujeme, že budete s výběrem spokojeni! Zveme vás.