Membránové boty Bartek 44673 modrý šedá námořnická modrá

Produkt nedostupný ;(

Boty nepromokavé boty Bartek 44673

Zima je pro rodiče těžkým obdobím. Boty Bartek jsou nejkvalitnější obuví pro děti vybavené membránou BRTKtex. Membrána BRTKtex je nepropustná bariéra proti dešti, blátu a sněhu. Díky tomu zůstanou boty uvnitř vždy suché. BRTKtex odvádí přebytečnou vlhkost z chodidla, což mu umožňuje během cvičení dýchat. Úprava teploty nohou vám umožní udržovat vhodné mikroklima, pohodlí a hygienu. Boty Bartek s membránou 44673 jsou vyrobeny z přírodní kůže s přídavkem textilního materiálu. Vnitřek boty byl dodatečně izolován přírodní vlnou, která chrání nohy před mrazem. Obuv vybavené suchým zipem, díky kterému si je vaše dítě bude moci samo obléknout. Pro lepší viditelnost dítěte v obuvi zbyly použity vložky s reflektory.

Mají certifikát "Zdravá noha"


Perfektní boty na zimu pro děti musí být teplé a nepromokavé (aby na sněhu nebylo dost zábavy), neomezující pohyb. Zimní boty od Bartek, model Sympatex 17671 / 0JB jsou kombinací praktičnosti, pohodlí a funkčnosti.

Přestože je model věnován dívkám, je k dispozici v černé barvě s malými růžovými vsadkami a bílými švy. Černá je praktická barva - nedojde k oděrkám ani škrábancům, které v zimě není těžké najít. Dětské boty jsou vyrobeny z přírodní kůže a membrány, která chrání před vlhkostí a promáčením, což dobře funguje v extrémních podmínkách. Tvarovaná podrážka, vysoký, tuhý podpatek, tvarovaná stélka, to vše má malé noze poskytnout nejvyšší pohodlí při jakémkoli druhu pohybu.

Mezi další výhody bot patří: Zapínání na suchý zip, oblíbené dětmi, úchyty na jazyku a na zadní části svršku pro snadné nazouvání a obouvání, dodatečné zahřátí vnitřní části boty. Jsou to praktické, užitečné a pěkné kozačky zároveň.

  • Charakter: nedostatek
  • Barva: modrý Šedá Námořnictvo
  • Typ spony: Suchý zip
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty
  • Materiál: Přírodní kůže
  • sex: Kluci Malé dívky

Děkuji za přidání komentáře.

|
|
Všechno je v pořádku! 100% doporučuji