Žabky Inblu IR-34 žlutá hnědý černá

Produkt nedostupný ;(

### Žabky Inblu IR-34 - každodenní pohodlí v módních barvách

Hledáte pohodlnou letní obuv, která se bude hodit k mnoha stylům? Objevte žabky Inblu IR-34, které kombinují komfort nošení s atraktivním vzhledem. Tyto všestranné žabky jsou ideální pro každou příležitost – od procházek po městě až po odpočinek doma.

#### Pohodlí je na prvním místě

Značka Inblu je proslulá svou pozorností k uživatelskému komfortu a model IR-34 je bezesporu důkazem tohoto závazku. Žabky jsou navrženy tak, aby se perfektně přizpůsobily tvaru nohy a zajistily pocit lehkosti a pohodlí při každém kroku. Stélka ze syntetického materiálu je měkká a příjemná pro nohy, díky čemuž jsou žabky ideální pro celodenní nošení.

#### Univerzální barvy pro každou ženu

Model IR-34 nabízí široký výběr barev – od svěží žluté, přes elegantní odstíny hnědé, až po klasickou černou. Díky tomu si každá žena může najít to své a sladit žabky ke svým oblíbeným letním stylům. Zlaté akcenty dodávají žabkám trochu luxusní charakter, díky nimž obuv působí i přes ležérní charakter elegantně.

#### Jednoduchý design pro mnoho příležitostí

Žabky Inblu IR-34 se vyznačují jednoduchým, ale elegantním designem. Nedostatek dalších vzorů zdůrazňuje univerzálnost modelu a umožňuje vám jej kombinovat s různými oděvy - od letních šatů a šortek až po každodenní džíny a pohodlné legíny. Svršek se zajímavou texturou dodává žabkám charakter, aniž by překračoval meze dobrého vkusu.

#### Jemná elegance bez vysokých podpatků

Pohodlné 2centimetrové podpatky/platformy zaručují stabilitu bez obětování elegance. Žabky Inblu IR-34 poskytují jemné zvednutí, které je pohodlné i esteticky vytříbené, přičemž neunavují vaše nohy ani po delším nošení.

#### Materiály šetrné k životnímu prostředí

S ohledem na ekologii se výrobce rozhodl použít ekologickou kůži, která je alternativou k tradičním materiálům živočišného původu. Péče o životní prostředí neznamená obětovat kvalitu - žabky Inblu IR-34 jsou odolné a nenáročné na údržbu.

### Souhrn

Žabky Inblu IR-34 jsou návrhem pro ženy, které oceňují pohodlí a styl. Dostupná cena v kombinaci s vysokou kvalitou zpracování a smyslem pro detail dělají z tohoto modelu vynikající volbu pro letní sezónu. Jsou perfektní jak pro každodenní závodění, tak pro víkendovou relaxaci.

  • Vnější materiál: umělá kůže
  • Materiál stélky: jiný
  • Dominantní vzor: bez vzoru
  • Výška podpatku / platformy (cm): 2.0
  • Barva: žluté zlato hnědá, béžová Černá
  • Další funkce: nedostatek
  • Výška podpatku / platformy: 2.0

Děkuji za přidání komentáře.

|
Transakce byla úspěšná. Doporučuji.
|
Transakce byla úspěšná. Doporučuji.
|
Transakce byla úspěšná. Doporučuji.