Dětské skluzavky Butterfly Ipanema 83348 AI746 LILAC fialový

15,85 EUR

Dětské pantofle Ipanema 83348 AI746 LILAC Butterfly jsou skutečnou lahůdkou pro malé milovnice módy, které oceňují jak pohodlí, tak originální design. Tyto okouzlující, vícebarevné žabky v oslnivě fialové přitahují pozornost svým zajímavým designem a dodávají pozitivní akcent každému dětskému stylu.

Výrobcem těchto neobvyklých žabek je světoznámá a respektovaná společnost Ipanema. Poznávacím znamením této značky je především pohodlí, které je v případě dětské obuvi obzvlášť důležité. Ipanema nezklame ani po estetické stránce, což dokazují dětské motýlkové žabky AI746 LILAC. Tato kombinace funkčnosti a výrazného stylu dělá z těchto bot volbu pro ty nejnáročnější malé parádnice.

Žabky byly vyrobeny v Brazílii z kvalitního pryžového materiálu, který zaručuje jejich odolnost a snadné čištění. Absence tradičního zapínání ještě usnadňuje rychlé nazouvání a zouvání, což je nepochybná výhoda pro aktivní děti. Gumový materiál také zajišťuje bezpečnost a komfort nošení díky protiskluzové podrážce, jejíž odolnost chrání před oděrem. Díky těmto vlastnostem jsou žabky jako stvořené na léto - skvěle se hodí jak na pláž, tak na hraní doma.

Jedinečnost modelu Ipanema 83348 AI746 LILAC podtrhuje okouzlující motýlí vzor, ​​který zdobí podrážku obuvi, a také lesklé, lila pruhy se třpytkami. Jedná se tedy o obuv, která jistě osloví malé parádnice, které oceňují nejen pohodlí, ale i módní, osobitý vzhled.

Fialové žabky s motivem motýlů, určené speciálně pro dívky, skvěle doplní každý letní styling. Ať už během prázdninových dobrodružství nebo každodenního brouzdání po domácím dvoře, tyto žabky se jistě uplatní v každé situaci, jsou nejen pohodlné, ale také atraktivní prvek dětského šatníku.

Dětské žabky Ipanema Butterfly jsou ve své třídě synonymem pohodlí, kvality a módního designu, což z nich dělá perfektní volbu pro letní dny pro každou malou slečnu.

  • Producentský kód: 83348 AI746
  • Barva: fialový
  • Typ spony: Nedostatek
  • Stav balení: Originál
  • Materiál: guma
  • sex: dívky

Děkuji za přidání komentáře.

|