Dětské boty Befado 869Y167 modrý

Produkt nedostupný ;(

Befado – Vaše dítě si zaslouží pohodlí a bezpečí

Každý rodič ví, že děti jsou nejšťastnější, když mohou volně běhat a hrát si bez omezení. Pro zajištění maximálního pohodlí dětí při hře ve školce nebo doma je zásadní správně vybraná obuv. Befado, známý výrobce specializující se na tvorbu dětské obuvi, představuje model 869Y167 v osvěžující modré barvě s okouzlujícími růžovými akcenty, speciálně navržený pro aktivní děti.

Zaměření na stabilitu a bezpečnost

Dětská obuv Befado díky pečlivě zpracované zvýšené patě a stabilním bočnicím zaručuje správnou polohu pro malé nožky, což je důležité zejména v období intenzivního růstu a vývoje dítěte. Pevná pata zajišťuje správné umístění paty a chrání před možnými zraněními při každodenní činnosti.

Větrání a hygiena v popředí

Sandály Befado 869Y167 s otevřenou špičkou jsou perfektním řešením pro teplé dny. Poskytují nejen tepelný komfort, ale také dodatečné větrání, nezbytné pro udržení zdravých a svěžích nohou. Svršek vyrobený z prodyšných bavlněných látek je zodpovědný za neustálé proudění vzduchu, udržuje nohy v suchu a zabraňuje oděrkám.

Oblékání se – rozvoj nezávislosti

Befado chce podporovat samostatnost těch nejmenších, a proto je model 869Y167 vybaven intuitivním suchým zipem, který umožňuje dětem boty snadno obouvat a zouvat bez pomoci dospělých. Jde o významný krok k rozvoji pocitu nezávislosti a schopnosti dítěte jednat samostatně.

Certifikovaná kvalita a doporučení specialistů

Boty Befado potěší nejen svým vzhledem, ale především jsou synonymem kvality a bezpečnosti. Mají označení „Zdravá noha“, což znamená, že jsou doporučovány ortopedy a splňují nejvyšší zdravotní standardy. Kožená stélka navíc zajišťuje pohodlí a správné mikroklima uvnitř boty.

Při výběru obuvi pro vaše dítě je vhodné připomenout, že Befado je značka, která již léta vytváří boty zajišťující správný vývoj a pohodlí nožiček malých uživatelů. Model 869Y167 je investicí do zdraví a radosti vašeho dítěte, které se díky těmto modro-růžovým botičkám bude cítit svobodně při každé hře. Hmotnost výrobku s originálním obalem je pouze 0,4 kg, což usnadňuje přepravu a skladování.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Kožená stélka Znamení zdravé nohy
  • Barva: modrý
  • Přímá barva: růžový
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Suchý zip
  • Stav balení: Originál
  • Hmotnost produktu s jednotlivým balením: 0.4

Děkuji za přidání komentáře.

|