Dětské boty Befado 526P080 námořnická modrá šedá

Produkt nedostupný ;(

Befado, známá značka specializující se na výrobu dětské obuvi, představuje modely určené pro nejmenší uživatele, zajišťující nejen jejich pohodlí, ale i správný vývoj nohou. Model 526P080 je nejen reakcí na potřeby růstu a rozvoje motoriky dítěte, ale také estetickým a funkčním řešením pro rodiče, kteří hledají pro své dítě kvalitní obuv.

Bota Befado 526P080 v tmavě modré a šedé barvě dokonale zapadá do nejnovějších trendů v dětské módě a zároveň nabízí bezkonkurenční pohodlí a ochranu pro jemné nožky dětí, které dělají první nejisté krůčky. Vyrobeno z vysoce kvalitní plsti, je měkké a pohodlné, příjemné na dotek a odolné. Bylo postaráno o každý detail, aby se dětská nožička cítila dobře v každé situaci.

Pokročilá, prodyšná podrážka je navíc vysoce flexibilní, což je nesmírně důležité při rozvoji správného držení těla a chůze batolete. Flexibilita podešve zajišťuje, že obuv bude „spolupracovat“ s batoletem, umožní nohám přirozený pohyb a zpevní je.

Bota Befado určená pro nejmenší má vyšší profil, který účinně chrání kotník před vyvrtnutím a zraněním a zároveň poskytuje pocit stability a bezpečí. Uvnitř boty je podšívka s měkkým polštářem Soft-B System, který dodatečně tlumí každý krok a zajišťuje pohodlí při používání.

Rodiče ocení tuhou patu, která je klíčovým prvkem pro správnou podporu vyvíjejícího se hlezenního kloubu. Befado jako značka, která se stará o zdraví malých nožiček, navíc přidala ke svým produktům certifikát „Healthy Foot Sign“, který potvrzuje vysoký standard a ergonomii obuvi.

Suchý zip použitý jako druh zapínání je nejen praktický, ale také snadno použitelný, což umožňuje rychlé obouvání a zouvání i dětem. Toto zapínání také umožňuje přizpůsobení boty individuálnímu tvaru nohy.

Dětské boty Befado 526P080 tmavě modrá a šedá jsou dokonalou kombinací funkčnosti, estetiky a péče o zdravý vývoj dětských nohou. Chlapci i dívky si budou moci užít pohodlí a styl, který tyto okouzlující a praktické boty nabízejí.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Producentský kód: 526p080
  • Barva: Námořnictvo Šedá
  • sex: Kluci
  • Typ spony: Suchý zip

Děkuji za přidání komentáře.

|
|