Dětské boty Befado 217P114 námořnická modrá modrý

Produkt nedostupný ;(

Dětské sandály Befado - Snake 217P114 v tmavě modré a modré barvě

Dětské nožky jsou malá umělecká díla přírody, která rostou a vyvíjejí se v každém okamžiku života dítěte. Abychom jim poskytli ty nejlepší podmínky pro vývoj, je třeba zvolit vhodnou obuv, která podporuje správné držení těla a pečuje o zdraví malých nožiček. Zde nám vychází vstříc značka Befado a její dětské sandály z kolekce Snake, model 217P114. Designéři Befado vyvinuli produkt, který je nejen vizuálně atraktivní díky své tmavě modré a modré barvě, ale také funkční a zdravý pro dítě.

Befado, renomovaný výrobce dětské obuvi, již léta dbá na to, aby jejich výrobky splňovaly ty nejvyšší standardy. Hadí sandály na vyšším podpatku jsou perfektní volbou pro rodiče, kteří chtějí své děti ochránit před abnormalitami vývoje chodidel, jako jsou ploché nohy. Pevná pata a speciálně konstruovaná podrážka zaručují stabilitu, bezpečnost a pohodlí při každé hře.

Čím se modely 217P114 odlišují od konkurence? V první řadě pružnost podešve, která se ohýbá tam, kde ortopedi doporučují, přizpůsobující se přirozeným pohybům dítěte při chůzi. Díky tomu tyto sandály perfektně fungují jak při intenzivní hře, tak při prvních nejistých krůčcích.

Materiál použitý na výrobu těchto dětských capáčků je vysoce kvalitní látka, která zajišťuje dostatečné odvětrávání a zdravé prostředí pro dětské nožky. Pohodlné přezky umožňují snadné nazouvání a vyzouvání, což jistě ocení jak malí uživatelé, tak jejich rodiče.

Sandály Snake značky Befado jsou určeny pro chlapce i dívky, díky univerzálním barvám se s oběma budou dobře hodit. Každý pár botiček je lehký - hmotnost výrobku s individuálním balením je pouze 0,3 kg, což nezatěžuje nožičky a umožňuje dětem volný pohyb.

Volbou Befado poskytujete svému dítěti nejen stylové a praktické sandály, ale také investujete do jeho budoucího zdraví a pohodlí. Model Snake 217P114 je obuv navržená s ohledem na nejmenší děti a jejich potřeby, spojující pohodlí, styl a dobrou kvalitu.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty
  • Barva: Námořnictvo modrý
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Kluci Malé dívky
  • Typ spony: Spony
  • Hmotnost produktu s jednotlivým balením: 0.3

Děkuji za přidání komentáře.

|