Dětské boty Befado 213P131 růžový šedá

Produkt nedostupný ;(

"Dětská obuv Befado 213P131 je dokonalou kombinací funkčnosti a okouzlujícího designu pro nejmenší dámy. Model PAPI s krásnou růžovou a šedou barvou byl vytvořen pro malé životní průzkumníky, kteří teprve dělají své první nejisté krůčky.

V této klíčové vývojové fázi je výběr správné obuvi nejen otázkou estetiky, ale především zdraví a bezpečnosti. Befado, pečující o jemná dětská chodidla, proto vytvořilo certifikované boty, které si získaly uznání mezi ortopedy. Profilované boty poskytují dítěti dostatečnou ochranu a podporu.

Preventivní dětské pantofle Befado 213P131 se vyznačují pečlivě navrženou obuví s otevřenou špičkou, která je ideálním řešením pro jarní a letní dny. Svršek je vyroben z vysoce kvalitní prodyšné bavlněné tkaniny, která zabraňuje přehřívání nohou a udržuje jejich hygienu a pohodlí. Dívky si zamilují jemnou růžovou barvu s módním šedým akcentem a okouzlujícím motivem králíka, který dodává půvab a nechává boty vyniknout od ostatních.

Základem zdravého došlapu je speciálně navržená podešev se systémem Flex-B, která umožňuje přirozené prohnutí spodku boty v místech doporučených ortopedickými specialisty. Díky tomu se dětská noha může vyvíjet bez narušení a s plnou volností pohybu.

Při pohledu na praktickou stránku nabízí Befado spolehlivý systém zapínání, který dítěti usnadňuje samostatné nazouvání a zajišťuje pevné držení nohy v botě. Pevná pata navíc stabilizuje patu, což je důležité pro prevenci vad držení těla.

Obuv Befado 213P131 je navržena speciálně pro dívky, které se budou cítit výjimečně a pohodlně, ať jsou kdekoli. Každý pár bot je lehký - hmotnost produktu s jednotlivým balením je pouze 0,3 kg, díky čemuž jsou perfektní i pro nejmenší uživatele.

Suma sumárum, dětská obuv Befado 213P131 růžově šedá je nejen estetickým a módním, ale především ergonomickým a zdravým řešením pro nohy vašeho dítěte - parťákem, který mu pomůže bezpečně objevovat svět.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty
  • Barva: růžový Šedá
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Spony
  • Hmotnost produktu s jednotlivým balením: 0.3

Děkuji za přidání komentáře.

|