Dětské boty Befado 110P473 šedá

Produkt nedostupný ;(

Vybrat první boty pro malého průzkumníka je úkol, který vyžaduje pozornost i povědomí o tom, jakou důležitou roli hraje obuv ve správném vývoji dětských nožiček. Befado, známý výrobce dětské obuvi, nabízí model 110P473, který je ideálním řešením pro dětská vyvíjející se chodidla.

Pro splnění nejvyšších bezpečnostních a hygienických standardů se Befado stará o každý detail konstrukce obuvi. Potvrzuje to certifikát „Healthy Foot Sign“, udělovaný pouze produktům, které v preventivních zdravotních přínosech předčí konkurenci. Doporučení těch nejlepších ortopedů je signálem pro rodiče, že volí přípravky, které podporují zdravý vývoj nohou jejich dětí.

Svršek bot Befado je vyroben z prodyšných bavlněných látek, které jsou nejen šetrné k jemné dětské pokožce, ale také odolné a snadno se udržují v čistotě. Prodyšná struktura materiálu podporuje zdravé mikroklima uvnitř boty, které je pro aktivní nohy klíčové.

Stabilita je klíčovým prvkem designu obuvi. Pevná pata u modelu 110P473 poskytuje mozkovou oporu, která hraje roli při udržení kotníku dítěte ve správné poloze, která je nezbytná při učení chůze, každodenním běhání a hraní. Široká špička zase nabízí dostatek prostoru pro malíčky, zabraňuje tlaku a umožňuje jim volný pohyb.

Boty Befado 110P473 vybavené praktickými sponami usnadňují dětem rychlé obouvání a zouvání, ať už ve škole, školce nebo doma. Je to také prvek, který učí samostatnosti již od útlého věku.

Neutrální šedá barva botičky ladí téměř s každým dětským outfitem a nadčasová barva je navíc praktická a jen tak se na ní nešpiní. Obuv cílí především na dívky, ale díky univerzálnímu designu se může trefit i do vkusu chlapců.

Dětské pantofle Befado 110P473 jsou pohodlí, bezpečnost a styl, které jdou ruku v ruce a vytvářejí dokonalou kombinaci pro všestranné potřeby rostoucího dítěte. S takovou obuví bude každý krok vašeho dítěte nejen sebevědomý, ale také zdravý a radostný.

  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Producentský kód: 110P473
  • Barva: Šedá
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Spony
  • Stav balení: Originál

Děkuji za přidání komentáře.

|