Barevné dětské boty Befado 707Y397 námořnická modrá růžový šedá

Produkt nedostupný ;(

Barevná dětská obuv Befado 707Y397 – pohodlí a teplo na každém kroku

Značka Befado se už léta těší uznání mezi rodiči, kteří hledají pro své děti obuv, která kombinuje pohodlí, bezpečnost a atraktivní design. Model 707Y397 navy blue pink grey je dokonalou ukázkou péče výrobce o chodidla nejmenších uživatelů.

Dětské pantofle od Befado byly navrženy s ohledem na potřeby aktivních dětí, které tráví spoustu času doma hrou. Nazouvací žabky se zabudovaným nosem zaručují pohodlí a ochranu před náhodnými nárazy. Pokročilý design obuvi ji navíc předurčuje k celoročnímu používání – i v chladnějších dnech, kdy mohou být podlahy doma studené, tvrdá podrážka ochrání malé nožky před promrznutím.

Barvy obuvi jsou poutavé a v souladu s nejnovějšími trendy - sytá námořnická modrá barva září v kombinaci s bílými a růžovými nápisy v angličtině, které dodávají obuvi šarm a charakter. Jsou to pantofle, které jistě osloví malé parádnice, které oceňují originalitu a styl.

Stélka je vyrobena z kvalitního textilního materiálu šedé barvy, zdobená bílými hvězdičkami, zajišťující pohodlí při používání po celý den. Pozornost věnovaná detailům, jako jsou jemné dekorace, ukazuje, že Befado nezapomíná ani na estetiku při zachování nejvyšších standardů funkčnosti.

Boty získaly označení zdravé nohy, které potvrzuje jejich ergonomii a bezpečnost pro vyvíjející se chodidlo dítěte. Rodiče si mohou být jisti, že výběrem těchto žabek pro své děti jim zajistí nejen pohodlí a teplo, ale také podpoří správný vývoj jejich nohou.

Kategorie, do které obuv patří - Dětské pantofle - naznačuje jejich univerzální použití. Perfektní na procházky po domě, dobře poslouží i ve školce nebo škole jako pohodlná, variabilní obuv.

Za zmínku stojí, že značka Befado klade velký důraz na výběr materiálů, a proto byla na výrobu obuvi použita kvalitní látka, která je odolná a příjemná na dotek. Když mluvíme o pohlaví, pro které jsou tyto boty určeny - dívky - Befado se rozhodně zaměřilo na jemnost v kombinaci s funkčností.

Suma sumárum, barevná dětská obuv Befado 707Y397 je ideálním řešením pro rodiče, kteří hledají pro své dcery pohodlné, hřejivé a stylové žabky. Pantofle spojují vysokou kvalitu zpracování, bezpečnost a hřejivý a příjemný design, který si jistě najde své malé obdivovatele.

  • Charakter: jiný
  • Dodatečné informace: Znamení zdravé nohy
  • Barva: Námořnictvo růžový Šedá
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Další

Děkuji za přidání komentáře.

|