Dětská obuv Befado 560X150 modrý

Produkt nedostupný ;(

Befado – Dětská obuv 560X150 Modrá – Pohodlí a styl pro nejmenší!

Značka Befado již léta úspěšně plní svou roli specialisty na dětskou obuv a poskytuje produkty, které nejen zaujmou atraktivním designem, ale také zajistí nejvyšší komfort a bezpečnost pro vyvíjející se chodidla nejmenších uživatelů. Nový model 560X150 v odstínu veselé modré je obuv, která jistě splní očekávání jak dětí, tak jejich rodičů.

Kategorie, do které tento produkt patří - "Děti » Pro děti » Dětské pantofle" - mluví za vše. Perfektní jako boty pro domácí použití, do školky nebo školy, nabízejí pohodlí a ochranu, kterou si dětské nohy zaslouží při hraní a učení.

Postavička známá z pohádek nebo filmů sice tyto pantofle nezdobí, ale to nijak nesnižuje jejich atraktivitu. Díky jednoduchému, ale stylovému vzhledu se obuv Befado 560X150 hodí k nejrůznějším dětským outfitům a osloví i ty nejnáročnější mladé zákazníky.

Pevný podpatek je důležitým prvkem, který tyto boty odlišuje od ostatních dětských pantoflí. Zajišťuje stabilitu a správnou polohu chodidla, což je nesmírně důležité při intenzivní hře a při návštěvě vzdělávacích institucí. Díky této funkci si mohou být rodiče jisti, že jsou děti správně podporovány v každodenních činnostech.

Pantofle Befado vyrobené z vysoce kvalitní látky jsou odolné a snadno se čistí – což rozhodně usnadňuje život rodičům, kteří chtějí dbát na hygienu a estetiku bot svých dětí.

Suchý zip je osvědčeným a oblíbeným řešením mezi nejmladšími uživateli. Umožňují vám samotné obouvání a zouvání, což výrazně ovlivňuje rozvoj samostatnosti dětí. Suchý zip navíc umožňuje přesné přizpůsobení obuvi chodidlu a zvyšuje tak komfort používání.

Model 560X150 od Befado je věnován chlapcům, což se odráží v barvách a designu produktu. Modrá barva je klasika, která nikdy nevyjde z módy a bude se skvěle vyjímat v dětském šatníku.

Hmotnost výrobku včetně jednotlivého balení je pouze 0,4 kg, což dokazuje lehkost dupaček - tato vlastnost je důležitá z hlediska pohodlí batolete při nošení.

Abych to shrnul, dětská obuv Befado 560X150 modrá je moudrou volbou pro každého rodiče, který oceňuje produkty s vysokou funkčností, bezpečností a kvalitou. Díky nim bude každá dětská nožička podepřená a pohodlná na každém kroku.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty
  • Barva: modrý
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Kluci
  • Typ spony: Suchý zip
  • Hmotnost produktu s jednotlivým balením: 0.4

Děkuji za přidání komentáře.

|